Survivor: Άγριο ξέσπασμα Αγόρου κατά Γκότση! «Παρακινεί πίσω από… τις κουρτίνες τους υπόλοιπους»

Survivor

«Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση να έχω εφτά ψήφους. Αλλά γνωρίζω πάνω κάτω ποιοι είναι και οι εφτά και ποιο είναι το άτομο που παρακινεί και τα υπόλοιπα άτομα σε αυτό το κομμάτι».

Ο Νικόλας Αγόρου πήρε εφτά ψήφους στο συμβούλιο του Survivor και γι’ αυτό θεωρεί υπεύθυνο τον Ηλία Γκότση. Όπως εξήγησε, ο συμπαίκτης του έχει φτιάξει μια υποομάδα μέσα στους Μαχητές και παρακινεί και τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό που θέλει ο ίδιος.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση να έχω εφτά ψήφους. Αλλά γνωρίζω πάνω κάτω ποιοι είναι και οι εφτά και ποιο είναι το άτομο που παρακινεί και τα υπόλοιπα άτομα σε αυτό το κομμάτι. Ποιο είναι το άτομο που έχει κάνει μια υποομάδα μέσα στην ομάδα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση Αγόρου, Θωμάς και Θεοδωρόπουλος!

Το έχω δηλώσει και στις συνεντεύξεις τι ακριβώς γίνεται και πώς λειτουργεί όλο αυτό το σύστημα και τι στρατηγική ακολουθεί ένα συγκεκριμένο άτομο και παρακινεί και τα υπόλοιπα πίσω από τις κουρτίνες. Σίγουρα δεν μου αρέσει αυτό το γεγονός και μακάρι να υπήρχε αγάπη, αλλά από τη στιγμή που είναι έτσι ο άνθρωπος, τουλάχιστον να ήμασταν καλά.

“Καρφιά” από Στέλιο Κρητικό κατά Διασήμων! «Πράγματα που δεν μπορείς να διανοηθείς…»

Δεν με χαροποιεί σε καμία περίπτωση, αλλά καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα. Στο παιχνίδι ήρθα με έναν στόχο και πάνω απ’ όλα βάζω την αξιοπρέπεια, την αλήθεια, την ειλικρίνεια που είναι αξίες ζωής. Αναφέρομαι στον Ηλία…», είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Αγόρου.

Τα… πήραν Ζωή – Μελίνα με τη συμπεριφορά του Αγόρου!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!