Survivor: Αδιανόητες κατηγορίες Χάρου κατά Σαλταφερίδου! «Δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχει…»

Σώζων Παλαίστρος Χάρος

«Η συμπεριφορά της και οι πληροφορίες που έδωσε στον Νικόλα…».

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μίλησε ξανά για την Εύη Σαλταφερίδου, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, αλλά δεν είπε και τα… καλύτερα λόγια. Την κατηγόρησε πως προσπαθεί να χειραγωγήσει τους συμπαίκτες της, ενώ έκανε λόγο και για πληροφορίες που έδωσε στον Νικόλα Αγόρου.

[dfp_ads id=236982]

«Παλαιότερα, η ωραία Ελένη σίγουρα ήθελε να κάνει το καλό στον Πάρη. Παρ’ όλα αυτά έκαψε την Τροία. Δεν γνωρίζω οι πράξεις της Σαλταφερίδου που θέλει να κάνει την καλή σε όλους, είτε στην ομάδα της δίνοντας ψήγματα καρύδας, είτε αναφέροντας τους παίκτες με τα υποκοριστικά τους, είτε κάνει διάφορα πράγματα έτσι ώστε να τους χειραγωγεί, θα της βγουν σε καλό ή σε κακό. Η ιστορία θα το δείξει.

Κόκαλο η Σπυροπούλου με την Ντορέττα! Την κοιτούσε άναυδη…

Η συμπεριφορά της και οι πληροφορίες που έδωσε στον Νικόλα, που για μένα δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο, εκτός αν ήταν σε τελική φάση το παιχνίδι. Θα έπρεπε να πει κάτι πιο τυπικό και κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας. Από τη στιγμή που το έκανε, δεν γνωρίζω τι συνέπειες θα έχει στο μέλλον», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Δείτε όσα είπαν Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Εύη Σαλταφερίδου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!