Survivor 2: Έρχεται νωρίτερα και θα είναι υπερπαραγωγή!

Survivor

Όλες οι λεπτομέρειες για το reality επιβίωσης που πέρυσι άλλαξε την πορεία της ελληνικής τηλεόρασης...

Στις 14 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή, θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ το Survivor 2. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες να στήνουν τους νέους αγωνιστικούς χώρους για τα νέα παιχνίδια που θα είναι αρκετά διαφορετικά από τα περυσινά.

Οι άνθρωποι που εργάζονται για το Survivor 2, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, είναι πολλοί, περισσότεροι από ότι ήταν στον πρώτο κύκλο του reality. Η 29χρονη καλλονή, Εμινέ Γεσίρ, διευθύντρια και των δύο Survivor σε Ελλάδα και Τουρκία, θα βρίσκεται και πάλι στον Άγιο Δομίνικο ως δεξί χέρι του Acun Ilicali.

Στον στίβο μάχης, μεταξύ άλλων, έχουν τοποθετηθεί και τσουλήθρες, που όμως δεν θα θυμίζουν το περσινό παιχνίδι, καθώς θα είναι τελείως διαφορετική η διαδικασία. Όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα δοκιμαστούν ώστε να είναι σε θέση να λειτουργήσουν άψογα με την έναρξη του παιχνιδιού.

Όπως γράφει η εφημερίδα, το Survivor 2 θα προβάλλεται τέσσερις μέρες την αβδομάδα -από Κυριακή έως Τετάρτη- και θα έχει τρίωρη διάρκεια -από τις 21:00 έως τις 24:00. Ωστόσο, στην πορεία θα προστεθεί ακόμα μία μέρα.

Τέλος, σε ότι αφορά στα ονόματα που θα λάβουν μέρος, αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται οι συνεντεύξεις και κανείς δεν έχει κλείσει.