Survival Secret: Γιάννης Αϊβάζης κατά Αγωνιστών! «Αφού ήξεραν και τους είπαμε…»

Survival Secret

Δείτε όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός!

Πριν από δύο μέρες, οι Αγωνιστές του Survival Secret έδωσαν ένα κομμάτι πίτσα στην Ιρένε Τροστ και η ίδια πήγε πίσω στην ομάδα της, όπου οι συμπαίκτες της της είπαν να το γυρίσει πίσω. Λίγο αργότερα, με αφορμή και το συγκεκριμένο γεγονός, οι Αετοί τα έβαλαν μαζί της.

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιάννης Αϊβάζης, στο σημερινό επεισόδιο, μίλησε κατά της αντίπαλης ομάδας, κάνοντας λόγο για “παιχνίδι” από πλευράς τους, προκειμένου να κάνουν κακό στους Αετούς.

Έξαλλοι οι παίκτες με την Ιρένε Τροστ! Τα… πήρε στο κρανίο ο Μπερδέσης!

«Υπάρχουν άτομα που εκτιμώ πάρα πολύ από την άλλη ομάδα. Νομίζω ότι στα 40 μου χρόνια μπορώ να ξεχωρίσω ποιος έχει καλές προθέσεις και ποιος δεν έχει και ποιος ότι λέει το λέει για τα μάτια του κόσμου και απλά για να έχουμε σχέσεις. Έχω ένα ερωτηματικό πολύ μεγάλο στο κεφάλι μου. Εμείς όταν αποφασίσαμε να μην πάρουμε πίτσα από αυτούς, το ξέρανε αυτοί.

Γιατί οι ίδιοι δώσανε κομμάτι στην Ιρένε; Είναι ένα καίριο σημείο να το ρωτήσουμε αυτό. Αφού ξέρανε και τους είπαμε “μη δώσετε ούτε μισό κομμάτι”, τι προσπάθησαν να κάνουν; Να μας διασπάσουν; Να αρχίσουμε να έχουμε τριβές μέσα στην ομάδα; Μήπως παίζουν κάποιο παιχνιδάκι εδώ πέρα;», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης στο Survival Secret…