Survival Secret: Αιχμές Ουζουνπλούμη κατά Αϊβάζη! «Τον είδα σήμερα το πρωί…»

Survival Secret

«Αυτός ξέρει, αυτός κρίνει. Αλλά εμένα με προβλημάτισε αυτό το πράγμα και το είπα και στην ομάδα μου».

Ο Γιάννης Αϊβάζης, τις τελευταίες ημέρες στο Survival Secret, φοράει νάρθηκα στο χέρι, μετά από τον τραυματισμό που είχε, ωστόσο, ο Θανάσης Ουζουνπλούμης φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη. Όπως τόνισε ο παίκτης των Αγωνιστών, είδε τον Αϊβάζη να κάνει μπάνιο στην παραλία χωρίς νάρθηκα και αυτό τον έβαλε σε σκέψεις.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ σήμερα το πρωί στην παραλία βλέποντας τον Γιάννη προβληματίστηκα. Γιατί τον είδα σε όλα τα αθλήματα να φοράει νάρθηκα, κι επειδή έχω ραγίσει κι εγώ χέρι, ξέρω πως τον νάρθηκα αν τον βάλεις, δεν βγαίνει μέσα σε τρεις μέρες. Σήμερα το πρωί τον είδα στην παραλία χωρίς νάρθηκα να κάνει μπάνιο και μπήκα σε πολλές σκέψεις, προβληματίστηκα.

Άγριος καβγάς Αϊβάζη με Μπαλαμπάνη – Ουζουνπλούμη! «Μην ασχολείσαι ρε σκουπίδι!»

Λέω δεν γίνεται από τη στιγμή που μας λες ότι έχεις κάταγμα και φοράς νάρθηκα, ξαφνικά να τον βγάζεις και να πηγαίνεις για μπάνιο. Εμένα με βάζει σε πολλές σκέψεις. Το έχει κάνει εσκεμμένα για να φαίνεται στα αθλήματα αδύναμος, ώστε όταν χάνει από κάποιον δυνατό να πει “οκ, έχασα, δεν μπορούσα να παίξω” και αν νικήσει κάποιον “αδύναμο” να γίνει ήρωας; Αυτός ξέρει, αυτός κρίνει. Αλλά εμένα με προβλημάτισε αυτό το πράγμα και το είπα και στην ομάδα μου», είπε ο Θανάσης Ουζουνπλούμης.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Θανάσης Ουζουνπλούμης στο σημερινό επεισόδιο του Survival Secret…