Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα σε αγαπημένα τραγούδια του θεάτρου

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Απόψε στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα σε αγαπημένα τραγούδια του θεάτρου, θα απολαύσουμε στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Τα κεντρικά πρόσωπα της παρέας, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος και Δημήτρης Μαλισσόβας (σκηνοθέτης), περιτριγυρισμένα από λαμπερές, όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς και τραγουδίστριες, μας χαρίζουν και μας θυμίζουν τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Ένα αστείο σκετσάκι με πρωταγωνιστές τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Μπέζο στην αρχή της εκπομπής  και η  παρουσία της Μπάντας του πολεμικού Ναυτικού με 40 μουσικούς, πλημμυρίζουν υπέροχες μελωδίες το πλατό. Στη συνέχεια, δίνουν το στίγμα της βραδιάς  διαχρονικά τραγούδια όπως: «Ο τραμπαρίφας», «Το μηδέν», «Φεγγάρι μάγια μου κανες», «Το ποδήλατο», «Το τραμ το τελευταίο», «Βάρκα στο γιαλό», και το κέφι απογειώνεται.

Με τον Γιάννη Μπέζο εμφανίζονται οι: Κατερίνα Παπουτσάκη, Νάντια Μπουλέ, Ελένη Καρακάση, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κλειώ –Δανάη Οθωναίου, Μάγδα Πένσου, Ελένη Τσιμπρικίδου, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Γιάννα Βασιλείου, Δώρα Τσίγκα, Αγγέλα Σιδηροπούλου και Ντένια Λεβέντη, σε μια εκπομπή με άρωμα θεάτρου και ξεχωριστή ατμόσφαιρα …

Το δικό της ιδιαίτερο μουσικό χρώμα δίνει και η νεανική χορωδία του δήμου Λαυρεωτικής.