Στέλιος Χανταμπάκης: Η πρώτη αποστολή του στον ΣΚΑΪ

Στέλιος Χανταμπάκης

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Santo Stelio» με τον Στέλιο Χανταμπάκη την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στον Στέλιο, στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, ανατίθεται η αποστολή «Μίλα μου για καλοκαίρια». Για να βρει απαντήσεις στην έρευνα του, θα ταξιδέψει ως το Αγρίνιο, όπου θα μετατρέψει την αυλή ενός σπιτιού, στο κέντρο της πόλης, σε παραλία. Θα προσπαθήσει να μάθει από 5χρονους ειδήμονες, γιατί οι περισσότεροι γάμοι γίνονται το καλοκαίρι. Θα ζητήσει από τουρίστες να δοκιμάσουν το πικάντικο τζατζίκι της γιαγιάς του και θα επιδιώξει να μάθει από ανυποψίαστους πελάτες ενός μανάβικου, ποια είναι η μεγαλύτερη θερμοκρασία που καταγράφηκε ποτέ στην Ελλάδα.

[dfp_ads id=236982]

Την παραλία του Santo Stelio, με αέρα Άγιου Δομίνικου επισκέπτεται η Σάρα Εσκενάζυ από το Survivor. Απαντάει σε ερωτήσεις, που μόνο ένας συμπαίκτης της θα ήξερε να θέσει ενώ υποβάλλεται στην δοκιμασία του φλαμίνγκο! Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος λύνει όλες τις καλοκαιρινές καιρικές απορίες ενώ η Εβελίνα Νικόλιζα σε ένα special unplugged ερμηνεύει το «Despasito», την επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

O Στέλιος Χανταμπάκης στήνει το τροχόσπιτο του κι ετοιμάζεται για την πιο ανατρεπτική εκπομπή του καλοκαιριού.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Στέλιο Χανταμπάκη!