Σπυρος Χαριτάτος: «Δεν ήταν επιλογή μου να αφιερωθώ στο infotainment, ήταν επιλογή του καναλιού»

«Το ότι λες κάτι δεν σημαίνει ότι ο άλλος το ερμηνεύει έτσι όπως εσύ το εννοείς».

Στον καναπέ του Happy Day βρέθηκε ο Σπύρος Χαριτάτος και μίλησε για πολλά.

Η τριετής αποχή του από την τηλεόραση

«Υπήρχε μια μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά το «10 με 1 μαζί» που δεν μου έκανε απαραίτητα καλό. Καλό είναι να αφήνεις να πέφτει λίγο η σκόνη. Στην πορεία μου έγιναν κάποιες προτάσεις. Οι τέσσερις στις πέντε ήταν να κάνω κάτι παρόμοιο με το infotainment. Ευγενικά έλεγα ότι δε νομίζω ότι δεν μπρώ να το υποστηρίξω όπως το είχατε δει, όπως το είχατε φανταστεί γιατί δεν έχω και τη διάθεση πια να το κάνω. Κι έτσι έμεινα στη βάση μου, στο ραδιόφωνο». 

Η παρουσίαση του «10 με 1 μαζί» και η σχέση του με τον ΑΝΤ1

«Δεν ήταν η επιλογή ούτε του Γιώργου, ούτε εμένα να αφιερωθούμε σε κάτι τέτοιο. Έπρεπε να υπηρετήσουμε αυτό που το κανάλι έχει ανάγκη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πάντως με τον ΑΝΤ1 έχω εξαιρετικές σχέσεις».

Η αρνητική κριτική που δέχτηκε για σχόλια του

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Γιατί ότι λες μπορεί να είναι το λάθος της στιγμής σου που αυτό σε βελτιώνει. Αρκεί να καταλάβεις βέβαια τι έχεις κάνει λάθος. Το ότι λες κάτι δεν σημαίνει ότι ο άλλος το ερμηνεύει έτσι όπως εσύ το εννοείς μπορεί να το ερμηνεύσει όπως η κατάσταση εξυπηρετεί για να μεταφέρει το λόγο σου με το δικό του σκεπτικό. Έχουν γίνει σχόλια και πριν από μένα και μετά από μένα, δηλαδή, αν εγώ ήμουν το σημείο αναφοράς ευχαριστώ πολύ για τη διαφήμιση». 

Το πρωινό του Μάρκου Σεφερλή

«Νομίζω ότι προσθέτει ποικιλία. Είναι μια διαφορετική πρόταση. Θα πάει καλά γιατί είναι ένας ευφυής άνθρωπος, αγαπάει αυτό που κάνει και αν ο ίδιος δεν ήταν έτοιμος δεν θα το αναλάμβανε. Είναι ρίσκο όμως για το MEGA».

//www.youtube.com/embed/C2KuVIVa7MQ

Διαβάστε ακόμα:

Καραμέρος για Λιάγκα – Σκορδά: «Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος»