ΣΟΥ-ΚΟΥ: Δυναμική πρεμιέρα με τραγούδι, αλλά και τρακ για την Μαρία Μπεκατώρου

Μπεκατώρου

Το ΣΟΥ-ΚΟΥ έπαψε να μας καλημερίζει και μας είπε την πρώτη του καλησπέρα με ανανεωμένη ομάδα.

Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι του Σαββάτου κι έχοντας παρακολουθήσει τα backstage από τα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής, η Μαρία Μπεκατώρου βγήκε στον αέρα κάνοντας μας έκπληξη, μιας και ξεκίνησε να τραγουδά. Φυσικά σε αυτή την πρεμιέρα, δεν ήταν μόνη της, μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Χρήστος Νέζος τραγούδησαν μαζί της στο όμορφο και φωτεινό πλατό που στήθηκε για το «ΣΟΥ-ΚΟΥ»

[dfp_ads id=236982]

«Δεν υπάρχει σάλιο στις πρεμιέρες ποτέ! Καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Μην λέμε τα ίδια, αλλά έχω πολύ μεγάλη χαρά που θα τα ξαναλέμε και φέτος το χειμώνα. Υποδεχόμαστε με πολύ μεγάλη αγάπη και πολύ καλή διάθεση, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που είναι εδώ» ανέφερε μετά από λίγες ανάσες η Μαρία Μπεκατώρου και εκείνος με τη σειρά του έδωσε το δικό του μήνυμα:

«Καλώς σας βρήκα. Τα είπαμε και μέσα από το τραγούδι και αφού είπε ο Χρήστος για το γέλιο, αυτό είναι ο σκοπός μας φέτος, να σας κάνουμε να γελάτε, να περνάτε καλά για να το ξεπεράσουμε όλοι μαζί όλο αυτό. Μπροστά δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Δίπλα μας ξέρουμε, ότι έχουμε ο ένας τον άλλον.»

Λίγο πριν ξεκινήσει η θεματολογία της εκπομπής, η Μαρία Μπεκατώρου δεν έκρυψε το άγχος της:«Έχουμε τρακ, έχουμε άγχος. Τον παλμό αν τον μετράτε σε κάθε πρεμιέρα, δεν ξέρετε, πως είμαι ζωντανή!»