Σοκάρει ο Αλέξης Κωστάλας: «Θα μου είχε κάνει το κεφάλι λιώμα»

Αλέξης Κωστάλας

Η εξομολόγηση για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή!

Ο Αλέξης Κωστάλας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» και αποκάλυψε πως παραλίγο ένα βαν να του λιώσει το κεφάλι, πριν μερικά χρόνια στο Τορίνο. Αυτό το ατύχημα, είχε σαν αποτέλεσμα να πει το “ναι” στο DWTS.

[dfp_ads id=236982]

«Μου το πρωτοείπε ο Τζώνη Καλημέρης και του λέω “πλάκα μου κάνεις”. Εγώ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την ιδιωτική τηλεόραση και πίστευα ότι δεν τους ενδιέφερα και δεν με ενδιέφερε να συνεργαστώ γιατί ήμουν πολύ καλά στην ΕΡΤ. Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτό που μου ζητούσαν κι έτσι δυσκολευόμουν να πω το ναι. Δεν το μετάνιωσα. Κυριακή άρχιζε η εκπομπή και την Τρίτη ακόμα δεν είχα πει το ναι κι ένιωθα άσχημα επειδή μπορεί να νόμιζαν ότι έκανα τη βεντέτα.

Ήμουν τότε στο Τορίνο για μια μετάδοση πατινάζ. Περπατούσα στο δρόμο, θαύμαζα τα κτίρια και φτάνω στην άκρη του πεζοδρομίου, δεν το βλέπω και πέφτω. Πρόλαβα να γυρίσω το κεφάλι για να μην πέσω με το πρόσωπο. Καθώς πέφτω νιώθω μια ρόδα να περνάει και να μου αγγίζει τις λίγες τρίχες που έχω στο κεφάλι. Ήταν ένα μικρό βαν, είχε “παγώσει” ο οδηγός, σηκώθηκα, ζήτησα συγγνώμη γιατί εγώ έφταιγα φυσικά. Μετά από λίγη ώρα συνειδητοποίησα ότι για ένα, δύο εκατοστά θα μου είχε κάνει το κεφάλι λιώμα. Και παίρνω τηλέφωνο τον Λάτσιο και του λέω “είμαι μέσα”», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κωστάλας.