Σοκάρει η Χριστίνα Πάζιου! «Ήθελα κυριολεκτικά να πεθάνω»

Χριστίνα Πάζιου

«Έτρωγα τέσσερις τούρτες! Έκανα εμετό, πονούσε το στομάχι μου, ήταν επίπονο…».

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε η Χριστίνα Πάζιου. Η γνωστή γυμνάστρια σόκαρε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδωσε με τη βουλιμία. Όπως εξομολογήθηκε, έφτασε σε σημείο να τρώει τέσσερις τούρτες κάθε μέρα.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω, έμενα προσωρινά σε φιλικό σπίτι. Μέσα σε έξι μήνες τρώγοντας junk food χωρίς καθόλου γυμναστική και μένοντας μέσα στο σπίτι, πήρα δέκα κιλά. Δεν το είχα καταλάβει μέχρι που ξεκίνησε η σχολή και δεν μπορούσα να βάλω ένα παντελόνι. Δεν ήθελα καθόλου να ξεκινήσω τη σχολή, ήθελα κυριολεκτικά να πεθάνω.

Δεν ξέρω πώς γίνεται ένας άνθρωπος που γκρεμίζονται τα όνειρά του επειδή έχει πάρει κάποια κιλά, να θέλει να πεθάνει; Άρχισε, λοιπόν, η κατηφόρα. Δεν ήθελα να πάω στη σχολή, δεν ήθελα να σπουδάσω… Καθόμουν στο σπίτι και έτρωγα τέσσερις τούρτες, έκανα εμετό. Έτσι όπως σου το λέω, πήγαινα στο ζαχαροπλαστείο και έπαιρνα τέσσερις τούρτες και αυτό γινόταν κάθε μέρα.

Τις έτρωγα και τις τέσσερις, το λέω και ανατριχιάζω… Έτρωγα τέσσερις ολόκληρες τούρτες… Κάποιες φορές ήταν εύκολο να έρθει ο εμετός, ενώ κάποιες φορές ήταν πολύ δύσκολο και αυτό ήταν ακόμα πιο επίπονο, πονούσε το στομάχι μου…», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Πάζιου.

Δείτε όσα είπε η Χριστίνα Πάζιου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!