Σοφιάνα Αβραμάκη για Μαρία Αντωνά: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, μπήκα ασυναίσθητα στη θέση της»

Σοφιάνα Αβραμάκη

"Δεν νομίζω ότι δώσαμε τροφή για λεία με τον Άρη Σοϊλέδη" ξεκαθάρισε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Survivor, η Σοφιάνα Αβραμάκη μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στη σχέση με τον συμπαίκτη της Άρη Σοϊλέδη και όσα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφιάνα Αβραμάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η φήμη ήταν άκρως άτοπη, άκρως άστοχη. Ήταν κακό εκ μέρους του Κωνσταντίνου να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα πράγματα. Ήταν και πάρα πολύ κακό το γεγονός ότι έλεγε όλα αυτά και έφευγε από την προσωπική του συνέντευξη. ερχόταν στην καλύβα, με αγκάλιαζε, μου έφτιαχνε τα μαλλιά και έδειχνε όλα αυτά τα οποία δεν πίστευε με τα λεγόμενα που έδειχνε στις συνεντεύξεις του».

«Εγώ ενημερώθηκα από τον Άρη. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ σε αυτό το άκουσμα, ασυναίσθητα μπήκα πρώτα στη θέση της κοπέλας του Άρη, της Μαρίας γιατί ξέρω ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Δεν νομίζω ότι δώσαμε τροφή για λεία οπότε τα στόματα έκλεισαν από τη δική μας συμπεριφορά».

«Αμέσως μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο και μας ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο του τρολ. Δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι στην πραγματικότητα, απλά τα είπε έτσι για να γελάσουμε» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.