Σόφη Πασχάλη για Αγγελόπουλο και Survivor: «Κάποια στιγμή φαντάζομαι είδατε έναν τσακωμό μεταξύ Στέλιου και Γιώργου…»

Survivor

«Ο αληθινός τσακωμός είχε προηγηθεί κάποιες μέρες πριν και δεν είχε καταγραφεί από τις κάμερες...»

Η Σόφη Πασχάλη αποχώρησε από το Survivor αφήνοντας πολλά ζητήματα ανοιχτά. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον λόγο. Η ίδια μιλάει σήμερα στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη:

[dfp_ads id=236982]

«Κάποια στιγμή φαντάζομαι είδατε έναν τσακωμό μεταξύ Στέλιου και Γιώργου. Ο λόγος που είδατε ήταν η αφορμή και όχι η αιτία. Ο αληθινός τσακωμός είχε προηγηθεί κάποιες μέρες πριν και δεν είχε καταγραφεί από τις κάμερες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια συνεχής τεταμένη ατμόσφαιρα. Όταν το συζητήσαμε νομίζαμε ότι το αφήσαμε πίσω μας, κάτι που τελικά δεν είχε συμβεί, με αποτέλεσμα η ομάδα να διασκορπιστεί, να χάνουμε συνέχεια τα έπαθλα, να πεινάμε και να δημιουργείται εκνευρισμός. Εμείς τα κορίτσια ευθυνόμαστε, γιατί με τον δικό μας τρόπο προσπαθήσαμε να λύσουμε το θέμα. Ίσως δεν έπρεπε να ανακατευτούμε και να τους αφήσουμε να το λύσουν μόνοι τους».

Τελικά ο Αγγελόπουλος έτρωγε κρυφά ψάρια;

«Άντε πάλι με τα ψάρια. Δεν θα μιλήσω για το τι έχει γίνει. Μπορεί να μην είναι ψάρι, να είναι κάτι άλλο. Ποτέ δεν θα πω τι ήταν. Ας το πει κάποιος άλλος. Αρκετά είπα, έχω ήδη βρει τον μπελά μου»!

Σόφη, θα μας πεις off the record τι στο καλό έγινε στον Άγιο Δομίνικο;

«Όχι, γιατί δεν το έχω πει ούτε και στους γονείς μου. Ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο».