Σκληρή κριτική Καινούργιου για Χατζηβασιλείου: «Όταν ο ίδιος ο κ. Κοντομηνάς…»

Κατερίνα Καινούργιου

«Ναι, οκ, ξέρουμε ότι είναι πολύ πετυχημένη παρουσιάστρια...»

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ, όπου αποκαλύπτει πως τις έχουν γίνει ανεπίσημα κρούσεις για συνεργασία από νεοσύστατο κανάλι, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεση της με την κίνηση αυτή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

[dfp_ads id=236982]

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι ένα πρόσωπο το οποίο ο Alpha έχει στηρίξει πάρα πολύ και η ίδια έχει στηρίξει τον Alpha και είναι από τα πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα του σταθμού. Όταν όμως το τοπίο είναι τόσο ρευστό και ο ίδιος ο επιχειρηματίας, ο κ. Κοντομηνάς έχει βγει σε εκπομπή στα σταθμό και έχει μοιραστεί την ανησυχία του και έχει πει ο άνθρωπος για την προσπάθεια που κάνει για να μείνει ο Alpha στον τηλεοπτικό αέρα, και μπράβο του, νομίζω ότι ένα πρόσωπο πρέπει να τιμάει το κανάλι στο οποίο βρίσκεται και να μην κάνει καμία αναφορά.

Ναι, οκ, ξέρουμε ότι είναι πολύ πετυχημένη παρουσιάστρια, και άλλοι παρουσιαστές μπορεί να έχουν δεχτεί προτάσεις, οι οποίοι να βρίσκονται σε κανάλια μη αδειοδοτούμενα στην παρούσα φάση, αλλά δεν θα το έλεγαν πιστεύω. Αλλά δεν είμαι εγώ άξια να κρίνω τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι τόσα πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Την σέβομαι πάρα πολύ για αυτό που κάνει, απλά λέω την άποψη μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια η οποία επεσήμανε πως σύμφωνα με πληροφορίες της οι νέοι επιχειρηματίες δεν μιλάνε ακόμα με τηλεοπτικά πρόσωπα.