Σίλας Σεραφείμ: «Σκέφτεσαι ποιος έχει χιούμορ, έχει πείρα με το ζωντανό κοινό και σκέφτεσαι τον Κωστόπουλο;»

«Φέρε λοιπόν αυτόν που κάνει αυτή τη δουλειά, βάλ' τους δίπλα δίπλα και θα σου πω εγώ ποιος κάνει νούμερα.»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα στο Epsilon ο ηθοποιός και stand up comedian Σίλας Σεραφείμ, δεν άφησε κανένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα ασχολίαστο.

«Οι Αμερικανοί κορόϊδα είναι που βάζουν παντού stand up comedians; Θες έναν άνθρωπο που να λειτουργεί το αστείο του, να γελάει ο κόσμος με αυτόν και να μη θες κλακαδόρο, όπως είναι ο Λαζόπουλος, ο οποίος Λαζόπουλος έχει δουλέψει στη σκηνή στο ζωντανό στο live και έκανε τους ανθρώπους να παθαίνουν κύλη από τα γέλια. Ο Μουτσινάς δε το έχει κάνει ποτέ αυτό. Θες έναν άνθρωπο όπως ο Letterman που στην αρχή κάνει stand up, γελάνε με τα αστεία, δεν γελάνε με τον κλακαδόρο και μετά κάνει και τις συνεντεύξεις και όλα αυτά. Και σκέφτεσαι ποιος κάνει, έχει χιούμορ, πείρα με το ζωντανό κοινό και σκέφτεσαι τον Κωστόπουλο; Ε πλάκα μου κάνεις; Φέρε λοιπόν αυτόν που κάνει αυτή τη δουλειά, βάλ’ τους δίπλα δίπλα και θα σου πω εγώ ποιος κάνει νούμερα.

Για τον Μουτσινά σαν stand up comedian: Όχι, δεν ήταν καλός, καθόλου, Αν είναι καλός ας κάνει stand up comedy σε live, σε σκηνή πάνω.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Εγώ δεν τον σατιρίζω. Τον έχω χτυπήσει πολές φορές, αλλά όχι για το ταλέντο του που είχε στη σάτιρα και που έχει ακόμα για μένα. Έχω άλλα πράγματα για τα οποία τον έχω σατιρίσει. Έχει ένα ντεσαβαντάζ πια για εμένα, διότι παριστάνει τον Μήτσο ενώ είναι υπερπλούσιος. Είναι ένα θέμα αυτό. Εκεί κλωτσάει λίγο. Πώς θα σε πείσει; Όπως και τον Φιλιππίδη τον έχω σατιρίσει γιατί λέει πόσο καλός ηθοποιός είναι μόνος του. Αλλά ότι είανι ταλαντούχος, δεν έχω πει ποτέ ότι δεν είναι και το λέω είναι ταλαντούχος, αλλά σταμάτα να το λές μόνος σου βρε αδελφέ.

Για την Μάρκο Σεφερλή: Ο Σεφερλής είναι ένα πρωτοκλασάτος φύσει κωμικός. Είναι υπερταλαντούχος αλλά είναι φύσει κωμικός. Άν το καταλάβουν αυτό κάποιοι θα καταλάβουν γιατί δεν τους αρέσει, αλλά γιατί γεμίζει το Δελφινάριο κάθε μέρα. Είναι φύσει κωμικός, εγώ είμαι θέσει για παράδειγμα. Οι stand up comedian ως πεί το πλείστον είναι θέσει κωμικοί. Δηλαδή ο Σεφερλής στοχεύει στα μάτια σου. Όσοι θέλουν να γελάσουν από τα μάτια τους θέλουν να δουν Σεφερλή. Οσοι θέλουν να γελάσουν από τα αυτιά τους, πηγαίνουν στο θέσει. Πηγαίνουν σε αυτά που θα πεις όχι στο πως θα τα πεις.

Εγώ πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες να πάει καλά. Γιατί δηλαδή ο Σεφερλής δεν μπορεί να κάνει καλές συνεντεύξεις, γιατί όλα τα υπόλοιπα τα κάνει πολύ καλύτερα από αυτούς που υποτίθεται κάνουν συνεντευξεις και δημοσιογραφούν. μπορεί να είναι δημοσιογράφοι ή να μην είναι, αλλά τώρα δημοσιογραφία δεν είναι ο Λιάγκας και η Σκορδά που θα φέρουν τον Βασίλη Καρρά και θα του πούνε «σε ποιο μαγαζί θα παίζεις;» Ε το κάνω κι εγώ αυτό, το κάνει και ο Σεφερλής. Όλοι το κάνουν αυτό.»