«Σιδέρωσε» τον εαυτό του ο Γκουντάρας! «Είχα κατεβάσει το παντελόνι και μπήκανε μέσα…»

Γκουντάρας

Ελένη Μενεγάκη: «Μας το έχει δείξει σε όλους μας!»

Ένα απίστευτο σκηνικό περιέγραψαν στον αέρα της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Κι ένα περιστατικό προς αποφυγή, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποφάσισε να σιδερώσει το πουκάμισο του ενώ το φορούσε και μάλιστα με ατμοσίδερο! Τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα και το έγκαυμα αναπόφευκτο…

[dfp_ads id=236982]

«Μου το περιέγραφε στο καμαρίνι και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι κοτζάμ άντρας έκανε τέτοια βλακεία. Δηλαδή, αυτά είναι για παιδάκια, δηλαδή 45 χρονών όσο να’ ναι κάποια πράγματα τα καταλαβαίνεις, δεν θέλει ιδιαίτερη σκέψη» μονολόγησε η Ελένη, χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε ο συνεργάτης της.

«Εγώ έβαλα το πουκάμισο και ήταν τσαλακωμένο. Εδώ, στο καμαρίνι. Και λέω όταν τα κρεμάνε και τα σιδερώνουν στον αέρα ωραία είναι. Παίρνω το σίδερο το περνάω μία, δεν έκανε δουλίτσα. Πατάω τον ατμό και έγινε το πόδι ένα με το παντελόνι» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Και μας το έχει δείξει σε όλους μας. Αν έχει μείνει κανείς, να περάσει στις διαφημίσεις, να δει το καμένο δέρμα του Γρηγόρη, πάνω πάνω μπούτι αριστερό. Όπου πάει κατεβάζει τα παντελόνια και λέει να παιδιά, εδώ κάηκα. Ρε άνθρωπε, πρέπει να το δούμε όλοι το… ατύχημα σου; Θα γίνει και κανένα λάθος, θα κατεβάσεις και το σώβρακο, θα γίνουμε ρεζίλι. Και δεν επιτρέπεται μετά, θα νομίζουν ότι τα κάνεις επίτηδες, ενώ εσύ, δεν τα κάνεις επίτηδες, είσαι καμένος» συνέχισε να λέει η Ελένη Μενεγάκη.

«Το πρωί στο γραφείο, είχα βάλει και την αλοιφή και κόλλαγε το παντελόνι και το είχα κατεβάσει, είχα μείνει με το εσώρουχο. Μπήκανε τα κορίτσια από το μάρκετινγκ μέσα, δεν κόμπλαρα» περιέγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και η Ελένη λίγο αργότερα περιέγραψε στον αέρα πως πληροφορήθηκε η ίδια για το γεγονός με τα ίδια της τα μάτια:

«Πως δεν το είδα; Όταν μου κατέβασες το παντελόνι μέσα στο καμαρίνι στην αρχή τα έχασα, λέω τι κάνεις αυτό; Εγώ τον βλέπω πίσω γιατί βλέπω καθρέφτη την ώρα που μου κάνουν μαλλιά. Και τον βλέπω κάνει ένα φρατς και μου λέει «δες τι έπαθα!», λέω «προς τα που να κοιτάξω;». Γυρνάω βλέπω κάνει και μπαμ, τόσο είναι το κάψιμο. Ούτε τα παιδάκια δεν το κάνουν, πήρες το ατμοσίδερο και το κοπάνησες πάνω σου να κάνει δουλίτσα;»