Σφοδρή επίθεση στο Ταλέντο από Λιάγκα – Γραμμέλη: «Είναι trash τηλεόραση»!

Ελλάδα έχεις ταλέντο

"Δεν μπορεί να είσαι τόσο happy, τόση χαρά και χαμόγελα που έχουν οι τρεις τους, κοροϊδεύοντας..."

Σκληρή κριτική στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ελλάδα έχεις ταλέντο» άσκησαν χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας και η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το Late Night. Με αφορμή έναν από τους συμμετέχοντες και το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ειπώθηκαν τα εξής:

[dfp_ads id=236982]

Α.Γ.: Θεωρώ ότι είναι χειρότερο από τα Παρατράγουδα γιατί στα Παρατράγουδα η Αννίτα δεν μιλούσε. Εδώ κάπου πάνε να το ωραιοποιήσουν κιόλας. Είναι λίγο άγριο πράγμα, είναι trash.

Γ.Λ.: Το ότι βγαίνει ένας κύριος με ένα βατραχοπέδιλο από τη μία, μια μπότα από την άλλη, ένα καπέλο στο κεφάλι κλπ… που δεν είναι ταλέντο -δεν είμαι ψυχίατρος αλλά μπορεί να είναι και τρελός- δεν του λες ρε παιδί μου ότι «Μπράβο! Είσαι διαφορετικός κι εμείς έχουμε μάθει να χλευάζουμε το διαφορετικό», γιατί μπορεί να είναι πραγματικά για το Δαφνί και απλώς να μην το έχουν πάρει χαμπάρι οι ψυχίατροι.

Α.Γ.: Υπάρχει και ο ρατσισμός του διαφορετικού. Πέρα από αυτό που κατακρίνεις, ξαφνικά το διαφορετικό το ωραιοποιείς ό,τι και να ‘ναι και το βαφτίζεις διαφορετικό.

Γ.Λ.: Ναι, αλλά δεν μπορεί να είσαι τόσο happy, τόση χαρά και χαμόγελα που έχουν οι τρεις τους, κοροϊδεύοντας… Είναι trash τηλεόραση! Αν η ταλαντούχα Ελλάδα είναι αυτή, μην απορούμε γιατί έχουμε αυτούς τους πολιτικούς και αυτή την οικονομική κατάσταση.