Σε ποια εκπομπή θα εμφανιστεί ο Ρέμος με την Ασλανίδου;

Οι δυο coach βρίσκονται τηλεοπτικά και εκτός Voice...Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Οι δυο τραγουδιστές θα μας θυμίσουν τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μεσα από την ερμηνεία του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου στο αφιέρωμα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο 26 Απριλίου στις 21:00.

 

Μαζί για να μας θυμίσουν τις επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιστή θα είναι οι Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Κατσαρός, Λάκης Παπαδόπουλος, Γλυκερία, Πέγκυ Ζήνα, Δημήτρης  Μπάσης, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης και Γιώτα Νέγκα.

Ο Αντώνης Ρέμος με την Μελίνα Ασλανίδου θα τραγουδήσουν μαζί «Τα Κύθηρα ποτέ δε θα τα βρούμε» Ενδεικτικά στα στις διαχρονικές επιτυχίες που θα απολαύσουμε το βράδυ του Σαββάτου, περιλαμβάνονται ακόμα: «Ρόζα», «Ο χάρος βγήκε παγανιά», , «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Σβήσε το φεγγάρι», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Τα λαδάδικα», «Πάντα γελαστοί», «Θάλασσες», «Καλοκαίρια και χειμώνες» .

Την παρέα συμπληρώνουν οι Ηλίας Μπενέτος, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Κώστας Αρβανίτης, Θανάσης Παφίλης, Λένα Αρώνη, Οδυσσέας Ιωάννου και Μαργαρίτα Μυτιληναίου που μιλούν για τον τιμώμενο και θυμούνται στιγμές από τη γνωριμία τους μαζί του.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο πρόγραμμα προτίμησαν για να διασκεδάσουν οι τηλεθεατές μετά την Ανάσταση;