Σε δύσκολη θέση η Αννίτα Πάνια με την αναφορά Ψωμιάδη σε Σαμαρά – Ζήτησε διαφημίσεις

Αννίτα Πάνια

"Επειδή ακούστηκε μέσα από τη δική μου εκπομπή, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ενστερνίζεται κανείς από εμάς αυτή την έκφραση".

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο ΑΝΝΙΤΑgr και η Αννίτα Πάνια ήρθε πολύ σύντομα σε δύσκολη θέση, μετά από μια συγκεκριμένη αναφορά του καλεσμένου της στον Αντώνη Σαμαρά. Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Π.Ψ.: Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί στα δύσκολα «Ψωμιάδη βγες μπροστά». Βγήκα και με τον εκ Καλαμάτας Αντώνιο, τον κάναμε πρωθυπουργό μάγκα -δια στόματος Άδωνι Γεωργιάδη.

Α.Π.: Από τον κόσμο βγήκε. Κανείς πολιτικός δεν κάνει τον άλλον μάγκα. Ο κόσμος τον κάνει.

[dfp_ads id=236982]

Π.Ψ.: Στο Mega είχε πει τρεις φορές ο κ. Γεωργίαδης: «Αν δεν ήταν ο Ψωμιάδης στη βόρεια Ελλάδα εμείς θα ήμασταν στα χωράφια». Από εκεί και πέρα δόθηκε εντολή ο Ψωμιάδης να εξαφανιστεί. Ενόχλησε ο Ψωμιάδης, ενόχλησε ο Χριστόδουλος, ενόχλησε ο Καρατζαφέρης, ενόχλησαν πολλοί πολιτικοί που σήμερα είναι σπίτι τους. Κύριε Μητσοτάκη πρέπει να τους πάρεις δίπλα σου. Ο πατριωτικός χώρος της Νέας Δημοκρατίας, ο κεντροδεξιός χώρος, λείπει σήμερα από τη ΝΔ. Πρέπει να γίνουμε πάλι μια μεγάλη οικογένεια όπως ήταν η οικογένεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Α.Π.: Το γεγονός ότι υπήρξαν κάποιες δικαστικές ιστορίες…

Π.Ψ.: Και τι έγινε; Αθωώθηκα. Έμαθε κανείς ότι αθωώθηκα; Όταν πήγαινα στα δικαστήρια πρώτη είδηση ήμουν. Αθωώθηκα ούτε στα ψιλά γράμματα. Διότι ήταν εντολοδόχοι ορισμένοι δημοσιογράφοι. Ταλαιπωρούμαι με ένα δικαστήριο το οποίο είναι αστείο. Αλλά εγώ σέβομαι τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Θα αγωνιστώ και νομίζω ότι και αυτή τη φορά η αλήθεια θα λάμψει.

Α.Π.: Να ρωτήσω, είναι κακούργημα αυτό έ;

Π.Ψ.: Και τι έγινε που είναι κακούργημα;

Α.Π.: Ξέρεις κάτι; Πρέπει να χαλαρώσεις. Δεν είμαι σε μία φάση που θέλω να σου εκμαιεύσω άσχημα πράγματα. Εδώ έρχεσαι σαν προσωπικότητα και μας είσαι και ιδιαιτέρως συμπαθής. Επειδή καταλαβαίνω ότι υπάρχουν κάποιες διαπροσωπικές μανούρες με σένα και κάποια πρόσωπα της ΝΔ, και είναι λογικό. Θα ήθελα μέσα από αυτή την εκπομπή, επειδή συζητιούνται πολιτικά πρόσωπα που έχουν εκλεγεί από τον κόσμο, δεν θα ήθελα να πετάξουμε σε κανέναν χαβαλέ. Επειδή μίλησες με έναν τρόπο τέτοιο για τον Αντώνη Σαμαρά -είπες ότι τον κάναμε μάγκα- κι επειδή ακούστηκε μέσα από τη δική μου εκπομπή, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ενστερνίζεται κανείς από εμάς αυτή την έκφραση. Ο Αντώνης Σαμαράς εξελέγη από τον κόσμο που τον ψήφισε. Είναι μια αξιοπρεπέστατη πολιτική παρουσία, την οποία κάποιοι άνθρωποι σέβονται, αγαπούν και τιμούν. Οπότε ας μην αρχίσουμε να λασπώνουμε εδώ ανθρώπους, δεν θα το ήθελα.