Σε αμηχανία η Σκορδά με τις ερωτήσεις για τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Σκορδά

Τι απάντησε στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει το Dancing with the Stars;

Η Φαίη Σκορδά δεν μετακομίζει ακόμα, αλλά είναι κάτι που θα συμβεί…«Ακόμα δεν μετακομίζουμε. Όταν θα’ ρθει η ώρα θα σας φωνάξω όλους να βοηθήσετε», είπε σε δηλώσεις της, όπου απάντησε και για τις φήμες που την θέλουν στην παρουσίαση του Dancing with the stars:

[dfp_ads id=236982]

«Το έχω πει ξανά ότι εγώ παραμένω στο πρωινό. Για πολλούς λόγους. Διότι όταν κάνεις πολλά πράγματα μοιράζεις και την ενέργεια σου, κι επειδή αν κάνω και κάτι ακόμα μαζί με το site και το Πρωινό, θα πρέπει να κλέψω το χρόνο από τα παιδιά. Οπότε για αυτό συνειδητά επιλέξω μόνο την εκπομπή και είναι κάτι που εδώ και χρόνια το έχω αποφασίσει. Τώρα, ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρεις και τι γίνεται. Αλλά για τις συνθήκες όπως είναι τώρα η καθημερινότητα μας, παραμένουμε δυναμικά στο Πρωινό.»

Η παρουσιάστρια του Πρωινού δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της όταν οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν γύρω από τον Γιώργο Λιάγκα. «Ό,τι και να κάνουμε πάνω από όλα είναι τα παιδιά. Για εμάς αυτό είναι προτεραιότητα. Φέτος θα πάμε πάνω στο χωριό και σίγουρα θα είναι και με τον μπαμπά τους», είπε αναφορικά με τις γιορτινές ημέρες.

Η Φαίη Σκορδά απέφυγε να σχολιάσει τόσο τα μέτωπα που ανοίγει ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τους σχολιασμούς του, όσο και τις αναφορές του σε εκείνη.