Σε αμηχανία οι κριτές του Dance με την 43χρονη διαγωνιζόμενη

Dance

Ιωάννης Μελισσανίδης: «I don't think you can dance».

Η Μαρία Ντάτσα πιστεύει ότι ο χορός είναι το alter ego της, παρόλο που στη ζωή της ακολούθησε διαφορετική καριέρα. Ο χορός της όμως δεν έπεισε καθόλου τους κριτές που παρακολουθούσαν με αμηχανία τη χορογραφία της…

«Το ότι γουστάρεις την μουσική κράτα το και κάνε το, αλλά εγώ προσωπικά i don’t think that you can dance, για αυτό που έψαχνα εγώ εδώ» ανέφερε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

[dfp_ads id=236982]

«Ξέρεις όταν λες πως ο χορός είναι το alter ego, θα ήταν σκληρό να σου πω «όχι δεν είναι». Δυστυχώς όμως για το διαγωνισμό αυτόν είσαι αδύναμη» θα πει ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Εγώ νομίζω ότι περισσότερο ήταν η εμπειρία που θα ήθελες να αποκτήσεις και για αυτό και ήρθες εδώ, δηλαδή να μπεις στη δοκιμασία να δοκιμαστείς σε κάτι. Οπότε νομίζω ότι αυτό είναι θετικό και καλά έκανες» σημειώνει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

«Έχεις τόσο ωραία ενέργεια, έχεις τόσο ωραία ενέργεια, έχεις τόσο ωραίο σώμα. Φαίνεται ότι είσαι ερασιτέχνης σε αυτό και ότι έχεις δουλέψει χρόνια. Ήσουν πολύ γλυκιά» πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα, συμφωνώντας με τους υπόλοιπους στην επιτροπή του So you think you can dance.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το SYTYCD!