Ρεβεγιόν με Σμαράγδα Καρύδη στον Alpha! Αυτό είναι το εορταστικό του πρόγραμμα

Ο Alpha θέλει να σε βάλει στον γιορτινό του κόσμο. Μάθε το πρόγραμμα τις ημέρες των γιορτών.

Ζήσε το παραμύθι εκεί που γεννιέται. Στις εορταστικές εκπομπές, τις σειρές και τις ταινίες του ALPHA.
Γιατί γιορτές είναι να βλέπεις τη ζωή αλλιώς. 

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα…

Στο «Σόι σου» και στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» το πνεύμα των Χριστουγέννων ψάχνει να βρει θέση στο οικογενειακό τραπέζι. Την Πέμπτη 21/12 (21:00 & 21:50, αντίστοιχα) και την Παρασκευή 22/12 (21:00) στα αγαπημένα μας σίριαλ συμβαίνουν ανεξήγητες καταστάσεις. Όλοι προσπαθούν να ζήσουν τη «μαγεία των γιορτών», αλλά θα τα καταφέρουν;

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 22:00 γινόμαστε παιδιά «Ψάχνοντας τον Νέμο», στην πιο… υποβρύχια περιπέτεια που έγινε ποτέ.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 22:00, στη συναρπαστική ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», ο εμβληματικός τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ δεν έχει καμία διάθεση να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, αλλά τελικά… τα Χριστούγεννα νικούν!

Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων…

• Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00, το «Νότα Μία… Βραδιάτικα» βάζει τα καλά του και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ρεβεγιόν. Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται τον Χρήστο Φερεντίνο, την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όλοι μαζί παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό και τραγουδούν παρέα με την μπάντα του «Νότα Μία».  Στις 22:45 οργανώνεται ένα ξέφρενο «Bachelor», σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους Γιάννη Ζουγανέλη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Αποστόλη Τότσικα, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάση Βισκαδουράκη, Νίκο Βουρλιώτη κ.ά.

• Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 09:20 η ιπτάμενη νταντά «Μαίρη Πόππινς» προσγειώνεται με την ομπρέλα της και μετατρέπει κάθε αγγαρεία σε παιχνίδι. Στις 21:50, γλυκές και πικρές εκδοχές της αγάπης μπλέκονται στον Alpha με φόντο το Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο στην ταινία «Αγάπη είναι…».

Καθημερινά…

Γιορτές χωρίς να ξαναζήσουμε τα αγαπημένα μας σίριαλ δεν γίνονται. Από τη Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου θυμόμαστε τα Χριστούγεννα των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών στο «Σόι σου» που μας επισκέπτεται στις 20:00 και στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στις 21:00.

Ώρα για… κινηματογράφο

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 13:00 παρακολουθούμε μια χιουμοριστική κοκορομαχία σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην ταινία «Κοκορόκι: Ο ήρωας της φάρμας», ενώ στις 22:00 έρχεται η ρομαντική κωμωδία «The Holiday».

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 22:00 χτυπούν οι καμπάνες της φαντασμαγορικής ταινίας της Disney, «Η Παναγία των Παρισίων».

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 22:00, η ταινία μικρού μήκους «Ψυχρά κι ανάποδα: Η περιπέτεια του Όλαφ» γιορτάζει τα δικά της Χριστούγεννα σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Στις 22:15, στην ταινία «Η Λαίδη και ο αλήτης», ένα πανέμορφο κόκερ σπάνιελ και ένα σκωτσέζικο τερριέ ζουν τον έρωτά τους σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς…

Στις 23:00 το «Νότα Μία Βραδιάτικα» υποδέχεται αγαπημένους πρωταγωνιστές από «Το Τατουάζ». Η Σμαράγδα Καρύδη καλωσορίζει το 2018 μαζί με τον Στέφανο Μιχαήλ, την Κατερίνα Γερονικολού και την Δανάη Παππά. Ένα κεφάτο πάρτι με την εκρηκτική Πέννυ Μπαλτατζή να δίνει τον ρυθμό.