Ραλλία Χρηστίδου: «Μπορεί να έχουν ακουστεί διάφορά για να προσωπικά μου, αλλά…»

«Οι σοβαρές εφημερίδες αρνούνται πολλές φορές να φιλοξενήσουν μια συνέντευξη μου...»

Η Ραλλία Χρηστίδου το Νοέμβρη κλείνει τα 35 της χρόνια, παρόλο που έχει περάσει μια δεκαετία από τη συμμετοχή της στο Fame Story το 2004, νιώθει πως κουβαλά ακόμα την «ταμπέλα» της παίτριας ενός τηλεοπτικού προγράμματος. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μετέπειτα πορεία της από το Fame Story και τις προτάσεις που τις έγιναν στο περιοδικό Like και τη Φανή Πλατσατούρα.

Έχεις συνηθίσει να εκτίθεται δημόσια η προσωπική σου ζωή;

Την προσωπική μου ζωή δεν την έχω εκθέσει ποτέ και αυτή ήταν μια καθαρά δική μου επιλογή. Μπορεί να έχουν ακουστεί διάφορά για τα προσωπικά μου, αλλά φωτογραφίες δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, ακριβώς γιατί δεν θέλησα να αναδειχθώ ή να προωθήσω τη δουλειά μου με τέτοιους τρόπους. Όποιος θέλει, μπορεί μια χαρά να προστατεύσει την ιδιωτικότητα του.

Σου έκλεισαν πόρτες λόγω της συμμετοχής σου στο Fame Story;

Ακόμη και σήμερα μου κλείνουν πόρτες λόγω του Fame Story. Οι σοβαρές εφημερίδες αρνούνται πολλές φορές να φιλοξενήσουν μια συνέντευξη μου, ενω οι άνθρωποι του χώρου μου έπρεπε να περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να πουν έναν καλό λόγο για εμένα. Όλη αυτή την άρνηση που εισέπραξα στην αρχή, αντιμετωπίζω ακόμη ως ένα βαθμό. Και δίνω αγώνα για να απεμπλακώ από όλη αυτή την ιστορία. Πάντως δεν χρησιμοποίησα ποτέ την τηλεοπτική μου ιδιότητα, αυτή της πρώην παίκτριας ενός πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος για να κερδίσω χρήματα.

Αμέσως μετά το Fame Story, σου προτάθηκαν δουλειές με ιδιαίτερα υψηλές αμοιβές;

Μου είχαν προτείνει να κάνω μια τηλεοπτική διαφήμιση για 50.000 ευρώ. Θα έπαιρνα ένα τόσο μεγάλο ποσό μόνο για να κάνω ένα τηλεοπτικό σποτάκι. Δεν δελεάστηκα από τα χρήματα και το πρώτο πράγμα που αναρωτήθηκα ήταν πως θα μπορούσα να κάνω μια διαφήμιση, από τη στιγμή που δεν είχα ιδιότητα. Δεν είχα βγάλει δίσκο, δεν είχα κάποιο τραγούδι δικό μου. Ήμουν μια πρώην παίκτρια ενός τηλεοπτικού παιχνιδιου και μόνο αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Το ξέσπασμα της Ραλλίας Χρηστίδου για τα talent shows

«Η Ραλλία Χρηστίδου αν δεν έβγαινε από talent show θα είχε καλύτερη πορεία»

Ραλλία Χρηστίδου:«Όταν βγήκα από το παιχνίδί κλείστηκα στο σπίτι μου, δεν…»

Ξέσπασμα της Ραλλίας Χρηστίδου: «Ντρέπομαι για τα ποστοστά στην Αθήνα»