Το Πρωινό για Νότη Σφακιανάκη: «Φασίστας! Μας ακούει και ο Θεός»!

Νότης Σφακιανάκης

"Υπάρχουν γονείς που χαροπαλεύουν τα παιδιά τους και εσύ λες είναι μεγάλη δυστυχία αν το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο..."

Ο Νότης Σφακιανάκης έδωσε συνέντευξη στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και για μια ακόμα φορά αυτά που δήλωσε βρίσκονται στο επίκεντρο σχολιασμού. Μεταξύ όσων ανέφερε ο τραγουδιστής χθες το βράδυ, ήταν και τα εξής:

«Με τη γυναίκα μου μαλώνω γιατί μπορεί να μου πάρει άλλο ψωμί από αυτό που τρώω. «Αυτό το ψωμί γιατί μου το πήρες; Ξέρεις ότι τρώγω σικάλεως ψωμί; Γιατί μου πήρες αυτό; Γιατί δεν πέρασα από εκείνο τον φούρνο. Τι πάει να πει δεν πέρασες από εκείνο τον φούρνο; Να πέρναγες από εκείνο τον φούρνο»!

Προτιμώ τον μπράβο που δείχνει τι είναι, ξέρεις με ποιον διάολο έχεις να κάνεις, παρά τον κουστουμάτο που είναι ο διάολος μεταμορφωμένος και σκοτώνει πάρα πολλούς εσαεί και με αργό τρόπο.

[dfp_ads id=236982]

Επιβάλλεται να ξαναψηφίσω Χρυσή Αυγή. Αριστερή είναι η Χρυσή Αυγή. Οι αντιστασιακοί του σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή!

Δεν έχω ξαναμιλήσει με τη Δέσποινα Βανδή. Επιβάλλεται να μου ζητήσει συγγνώμη. Όταν κάνεις λάθος επιβάλλεται να ζητάς συγγνώμη. Οι απόψεις οι πολιτικές με την εργασία μας τι δουλειά έχουν; Σαφώς και με προσέβαλε.

Οι ομοφυλόφιλοι βίαια προσπαθούν να περάσουν πράγματα. Έχουν έλλειψη δικαιωμάτων; Όχι. Θέλουν να αποκτήσουν κάτι το οποίο δεν είναι ανάγκη να το έχουν. Είναι εγκληματικό να κάνουν παιδί. Δύο άντρες μεγαλώνουν ένα παιδί. Το παιδί αυτό από που βγήκε; Από μία γυναίκα. Είμαστε δύο πατεράδες, μεταξύ μας κάποιος κάνει τη μαμά. Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους. Δεν πρέπει όμως με τίποτα οι πράξεις σου να βλάψουν έναν άνθρωπο. Δεν πρέπει ούτε να υιοθετούν. Το παιδί επιβάλλεται να μεγαλώσει με τα δύο φύλλα. Επιβάλλεται! Λόγω φύσεως! Αν θες να πας παρά φύση κάνε το νταηλίδικα. Δυστυχία μεγάλη αν τύχει στα παιδιά μου, αλλά το αγαπώ το παιδί μου. Αν το παιδί μου τώρα μου πει «μπαμπά θα πάω να υιοθετήσω ένα παιδί με τον σύζυγό μου», θα του πω «ρε σεις, καθίστε εκεί στο κρεβάτι σας και αφήστε ήσυχο το παιδάκι στη φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Το παιδάκι σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι θα γίνει ομοφυλόφιλος».

«Σοκ! Έμφραγμα!» ήταν οι πρώτες λέξεις που διαδέχτηκαν την παρατεταμένη σιωπή στο Πρωινό. Όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής είχαν μείνει αποσβολωμένοι. Τον λόγω πήρε πρώτα ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος είπε: «Όταν ένας άνθρωπος λέει σε τόση λίγη ώρα τόσες πολλές φορές τη λέξη «επιβάλλεται», φαίνεται πόσο φασίστας είσαι μόνο και μόνο από αυτό. Είναι τόσο φασιστικό να λες επιβάλλεται».

Έξαλλη η Κλεοπάτρα Πατλάκη, είπε: «Συγγνώμη Νότη Σφακιανάκη, αλλά οι αντιστασιακοί σε αυτόν τον τόπο εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν. Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός».

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε στο τέλος, λέγοντας τα εξής: «Μεγάλη δυστυχία είναι ένα πρόβλημα υγείας. Δηλαδή, μας ακούει και ο Θεός! Υπάρχουν γονείς που χαροπαλεύουν τα παιδιά τους και εσύ λες είναι μεγάλη δυστυχία αν το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο. Δεν ξέρω τι είναι σωστό, τι είναι λάθος, εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος πάντα δεν μπορώ να μιλήσω απόλυτα γιατί δεν ξέρεις και τι ακριβώς έχει συμβεί σε κάτι. Αλλά, μεγάλη δυστυχία για μένα είναι ένα θέμα υγείας και αυτό είναι αντικειμενικό νομίζω. Εάν τα παιδιά του τού πουν ότι είμαστε ζευγάρι και θα υιοθετήσουμε δεν λες πηγαίνετε στο κρεβάτι σας και αφήστε το παιδάκι ήσυχο. Δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος, επειδή έχει αυτή την ερωτική επιλογή το μόνο που τον νοιάζει στη ζωή του είναι το κρεβάτι. Είναι σαν να λέει ότι τους ομοφυλόφιλους το μόνο που τους νοιάζει όλη μέρα είναι το σεξ. Δεν είναι έτσι».