Πως ευχήθηκε «Καλό Καλοκαίρι» το ΦΜ Live;

Δείτε όσα είπαν Φώτης και Μαρία στην τελευταία εκπομπή της σεζόν

Φώτης και Μαρία είπαν με χαμόγελα το «Καλό Καλοκαίρι» στους τηλεθεατές, ανανεώνοντας το τηλεοπτικό τους ραντεβού για του χρόνου. Αφού ανέδειξαν τον μεγάλο νικητή της χρονιάς, εκείνον δηλαδή που απάντησε σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις, που ήταν η Μαρία, ο Φώτης έπρεπε να εκτελέσει την τελευταία ποινή και κάθισε τερματοφύλακας απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. 

Δείτε το αποχαιρετιστήριο βίντεο των φίλων του ΦΜ live:

 

Καλεσμένοι στο πλατό για να μας τραγουδήσουν με … καλοκαιρινή διάθεση η Σοφία Αρβανίτη και οι Freaky Fortune.

«Είστε πάρα πολύ αγαπημένοι μας και τελειώνουμε τη φετινή εκπομπή με εσάς και θέλω να καλέσουμε μέσα όλη μας την ομάδα. » είπε ο Φώτης στη Σοφία Αρβανίτη και τους Freaky Fortune και όλοι οι συντελεστές της εκπομπές μπήκαν στο τηλεοπτικό πλατό.

«Θέλω να πω ότι περάσαμε μια χρονιά που ήταν πολύ μεγάλη γιατί συνέβησαν πάρα πολλά και στις ζωές μας και γενικότερα στη χώρα μας όλοι είναι λίγο στριμωγμένοι, όλοι είναι λίγο περίεργα, εδώ περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα μας, από τα παιδιά που είναι πάνω στη συντακτική ομάδα μας, μέχρι τα παιδιά που είναι εδώ στο κοντρόλ, στις κάμερες, στο μακιγιάζ, στα μαλλιά, όλο το κανάλι, τη διεύθυνση προγράμματος, τους πάντες. Να είστε καλά, να έχουμε όλοι ένα καλό καλοκαίρι και να είμαστε πάλι εδώ το Σεπτέμβρη» είπε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ανέλαβε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και το «Μη μου μιλάς για Καλοκαίρια» από Σοφία Αρβανίτη και Freaky Fortune δυνάμωσε για να πει αντίο το ΦΜ Live τόσο διασκεδαστικά όσο μας κράτησε συντροφιά όλη τη σεζόν.

Δείτε το:

Διαβάστε ακόμα:

ΦΜ Live και του χρόνου στο STAR