Ποιος ήταν ο σύντροφος της Μπουλέ που …έψηνε το ψάρι και από τις δύο πλευρές;

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Αναστάτωση προκάλεσε η Νάντια Μπουλέ μετά την αποκάλυψή της στον Φώτη και τη Μαρία ότι έχει υπάρξει ζευγάρι με άντρα που …έψηνε το ψάρι και από τη μία και από την άλλη πλευρά.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και αποκάλυψε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο -έναν από τους παλαιότερους συντρόφους της Νάντιας Μπουλέ: «Επειδή ξέρουμε ότι τα είχε με τον Ουγγαρέζο, ο Ουγγαρέζος δεν είναι σίγουρα. Από ότι ξέρω και μου έχει πει και έχω δει με τα μάτια μου, το ψήνει από τη μια μεριά ο Ουγγαρέζος το ψάρι. Δεν ξέρω Δημήτρη, ελπίζω να μην το ψήνεις και από τις δύο»! 

«Φαίη, αν μάθεις ότι στο παρελθόν πήγαινα με άντρες, τι θα κάνεις;», ρώτησε ο Γιώργος στη συνέχεια προκαλώντας πολλά γέλια στην ομάδα. «Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει και το έτσι και το αλλιώς», απάντησε η Φαίη Σκορδά και αφηγήθηκε ένα περιστατικό: «Το πιο ωραίο το έχει πει μια φίλη μου γνωστή, μεγάλη κυρία -δεν θα πω το όνομά της, αν θέλει θα το δηλώσει αυτή. Της λέει ένας φίλος: «Εγώ στο κρεβάτι έχω αυτές τις επιλογές. Σε ενοχλεί»; Και του απαντάει αυτή: «Γιατί να με ενοχλεί; Ξέρεις εσύ τι κάνω στο κρεβάτι μου; Εγώ μπορεί να κάνω χειρότερα»!».

https://www.youtube.com/embed/0E7ImfVlqco