Ποιοι θα είναι οι σημερινοί καλεσμένοι του DOT;

Τι θα δούμε στην σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ στις 18:00;

Το Σάββατο 27/1 στο Dot. υποδέχονται το βραβευμένο chef Δημήτρη Σκαρμούτσο. Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του εξομολογείται στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στο Θανάση Αναγνωστόπουλο τους λόγους της αποχώρησής του από το MasterChef, τα συναισθήματα του πώς είναι να ντύνεται για τρίτη φορά γαμπρός αλλά και να γίνεται πατέρας μετά τα 45. Ο Πάνος Αργιανίδης, ο μάνατζερ ράγκμπι του περσινού Survivor, σχολιάζει τους παίκτες του φετινού παιχνιδιού και μιλάει για το φλερτ του με τη τότε συμπαίκτριά του, Σάρα Εσκενάζυ.

Ο Γιώργος Λιανός που το χειμώνα μας κράτησε συντροφιά μέσα από το επιτυχημένο show «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» κάνει αναρρίχηση και απαντάει με το χαρακτηριστικό του τρόπο σε 30 αδιάκριτες ερωτήσεις. Η Έρρικα Περζεράκου μιλάει για πρώτη φορά για το ατύχημα που άλλαξε τα πάντα στη ζωή της, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ιδιαίτερες συνταγές – γλυκές και αλμυρές – ενώ η life coach Μάρα Λαουτάρη συμβουλεύει πώς να αλλάξουμε τη ζωή μας, αν δεν μας αρέσει.