Ποια παρουσιάστρια θα ενταχθεί στο Πρωινό Αντ1;

ΤΙ σχεδιάζει για την επόμενη σεζόν ο Αντ1;

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες ότι η Λάουρα Νάργκες δεν θα συνεχίσει στο panel του Πρωινού ΑΝΤ1 έχουν φουντώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZAPPIT κάτι τέτοιο δεν ισχύει μέχρι αυτή τη στιγμή .αφού οι τελικές αποφάσεις , για το ποιοι παρουσιαστές θα πλαισιώνουν το δίδυμο Λιάγκα Σκορδά θα παρθούν ί στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβίου.

Ωστόσο υπάρχει ένα πρόσωπο, που ήδη έχει συμφωνήσει με το κανάλι για το Πρωινό Αντ1 και αυτό δεν είναι άλλο από την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία, μετά τη συμμετοχή της στο dancing with the stars 4, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον σταθμό, και οι υπεύθυνοι  θέλουν  να την δοκιμάσουν ι και να την αξιοποιήσει σε κάτι άλλο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας το Πρωινό ΑΝΤ1 θα εμπλουτιστεί με ένα ακόμα πρόσωπο – έκπληξη που την στιγμή αυτή αναζητείται, σε μια προσπάθεια του σταθμού αλλά και της εκπομπής να ανανεώσουν και να ενδυναμώσουν το panel.

Να πούμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη έχει συνεργασθεί και στο παρελθόν με το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά, όταν πέρυσι στο Πρωινό mou, είχε περάσει από το panel της εκπομπής για κάποιες μέρες.

Τώρα βρέθηκαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η συνεργασία αυτή να γίνει πιο μόνιμη αφού τόσο το δίδυμο όσο και η παρουσιάστρια επιθυμούν να βρεθούν μαζί στον τηλεοπτικό αέρα.

Εξάλλου και η ιίδια παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι θα συζητούσε για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 για το Πρωινό.
Αυτό που μένει τώρα η επίσημη ανακοίνωση του Καναλιού.  

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Συνατσάκη: «Με χαρά θα συζητούσα για το Πρωινό του Γιώργου και της Φαίης»