Ποια είναι η ΝΕΡΙΤ – Δείτε την παρουσίαση του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του δελτίου ειδήσεων, με το οποίο ξεκίνησε να εκπέμπει ο νέος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας η ΝΕΡΙΤ έγινε είδηση στη ΝΕΡΙΤ...

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων Αντριάννα Παρασκευοπούλου προλόγισε ένα βίντεο – παρουσίαση του καναλιού λέγοντας: «Από τις έξι το απόγευμα κυρίες και κύριοι κάτι νέο ξεκίνησε. Στις οθόνες εκπέμπει το νέο κανάλι του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ας δούμε ποια είναι η ΝΕΡΙΤ που φιλοδοξεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού».

Δείτε εδώ την αλλαγή της ΔΤ σε ΝΕΡΙΤ

«Η ΝΕΡΙΤ μπαίνει στα σπίτια του κόσμου με πολυφωνία και εγκυρότητα στην ενημέρωση, με ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές για όλη την οικογένεια, με κορυφαία αθλητικά γεγονότα και μεγάλες οργανώσεις, Τελικός Champions League, Final Four Euroleague, Ευρωπαϊκός Πρωτάθλημα στίβου Ζυρίχη και το Μουντιάλ που μας έρχεται από τη Βραζιλία. Με ανθρώπινο πρόσωπο, με σεβασμό στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και την ιστορία. Με ψύχραιμη και αντικειμενική ματιά στα γεγονότα, με εικόνα και ήχο από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάτι νέο ξεκινά.»

Δείτε το: