Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Νίκος Μουτσινάς: Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Για ποιο λόγο δεν μιλούν πια οι δύο πρώην συνεργάτες;

«Δε νομίζω ότι μπορώ να δουλέψω ξανά με τον Νίκο Μουτσινά», δήλωσε πριν μερικό καιρό η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Το lifestyle ρεπορτάζ αμέσως άρπαξε φωτιά! Τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας του «Κόκο… Μπλόκο»;

[dfp_ads id=236982]

«Με τον Νίκο Μουτσινά δεν υπάρχει λόγος να ξανασυναντηθούμε»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show και όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε σχετικά, εκείνη απάντησε: «Είπα αυτό που σκεφτόμουν εκείνη την ώρα. Δεν θέλω καθόλου η δική μου άποψη να μείνει στο κεφάλι κανενός. Έχω τόσα πράγματα να σου πω γιατί πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό; Εγώ πληγώθηκα από αυτό το πράγμα κι εμένα άμα με πληγώσεις δεν μου φεύγει εύκολα. Δε νομίζω να ξαναβρεθούμε».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παθαίνει …αλλεργικό σοκ όταν την ρωτούν για τον Νίκο Μουτσινά!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό της Πέμπτης και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε: «Αυτό που ξέρουμε είναι ότι στις περιοδείες που έγιναν, πολλές φορές η Πηνελόπη πήγαινε μαζί με το νεογέννητο. Πολλές φορές είχε μαζί το παιδί της. Και αυτό που ξέρουμε από το ρεπορτάζ είναι ότι ήταν το παιδί στο καμαρίνι».

Στον αντίποδα ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε: «Ο Μουτσινάς δεν είναι πολύ εκρηκτικός γενικά; Δεν ακούγεται για τον Νίκο αυτό το πράγμα; Να το πούμε αυτό. Ακούγεται ότι είναι πολύ εκρηκτικός και ειδικά στις συνεργασίες του έχουν ακουστεί διάφορα».