Πέτρος Κωστόπουλος: «Όχι ότι δεν έκανα λάθη και μαλ…»

«Έχω ζήσει επί μια τριετία μια άνευ προηγουμένου και ηθικής επίθεση,συνήθως κάτω από τη ζώνη...»

Σήμερα ακριβώς στις 12:00 έκανε πρεμιέρα ο Πέτρος Κωστόπουλος με το καινούριο του Εγχείρημα, το νέο του site,Toratora.

Mε το που μπαίνει κάποιος στον ιστιο-χώρο του, καταλαβαίνει πως ο Πέτρος επιστρέφει δυναμικά και με άγριες διαθέσεις. Ο λόγος του στα κείμενα που υπογράφει , αιχμηρός και καυστικός , δείχνει την πρόθεση του για κριτική προς όλους και όλα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Εξάλλου, στο πρώτο του διαδικτυακό editorial, δε μασάει τα λόγια του, κάνει τον απολογισμό του, παραδέχεται τα λάθη που έχει κάνει, απαντάει σε όσους τον κατηγορούσαν ότι χάλασε γενιές και γενιές και κοιτάει μπροστά πιο έμπειρος και αληθινός από ποτέ.

Εκτός από την μπόλικη δόση από Πέτρο Κωστόπουλο στο Tora tora , θα υπάρχουν γνώμες και απόψεις και άλλων ανθρώπων από τον χώρο της τηλεόρασης και του lifestyle, οι οποίοι δε θα φανερώνουν την ταυτότητα τους , υπογράφοντας με ψευδώνυμο.

Φυσικά, κάθε site που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να έχει αγαπημένα και πλέον κλάσσικά θέματα, όπως lifestyle θέματα, συνεντεύξεις , προτάσεις για τη νυχτερινή ζωή της πόλης αλλά και μαγειρική.

Έτσι και το toratora,έχει πολύ δόση από όλα τα παραπάνω αλλά με τη ματιά του Πέτρου. Φαίνεται από τον τρόπο στησίματος του site ,αλλά και από τον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων , ότι έχει επιλέξει σε αυτήν τη δουλειά του να συνεργαστεί με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αισθητική και στάση ζωής.

Όπως όλα δείχνουν, μετά τη σημερινή του πρεμιέρα , φέτος ο Πέτρος Κωστόπουλος, θα αποκαλυφτεί. Θα κάνει αυτό που γουστάρει και που ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν στην Ελλάδα, το lifestyle με άποψη και θα το κάνει ‘όπως αυτός θέλει χωρίς να περιοριστεί σε καλούπια και πρέπει.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Η «επίθεση» του Πέτρου Κωστόπουλου στον Μάρκο Σεφερλή