Πέτρος Γαϊτάνος: «Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της Χρυσής Αυγής»

Πέτρος Γαϊτάνος

"Κάποτε είχα πει ότι εν μέρει συμφωνώ με κάποια πράγματα που κάνει η Χρυσή Αυγή..."

Ο Πέτρος Γαϊτάνος, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Εμείς και τους Χριστίνα Λαμπίρη και Παναγιώτη Κουνιάκη, αναφέρθηκε και στον ντόρο που είχαν προκαλέσει παλαιότερα οι δηλώσεις που είχε κάνει για τη Χρυσή Αυγή. Ο τραγουδιστής είπε τα εξής:

[dfp_ads id=236982]

«Κάποτε είχα πει ότι εν μέρει συμφωνώ με κάποια πράγματα που κάνει η Χρυσή Αυγή, πριν γίνουν όλα αυτά που έγιναν μετά. Κάποιοι με αδίκησαν γιατί και τα ΜΜΕ το παρουσίασαν με τον λάθος τρόπο. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της Χρυσής Αυγής, ούτε υπέρ κανενός κόμματος. Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να υπάρχω μέσα στο πνεύμα και στον πνευματικό τρόπο ζωής. Άρα λοιπόν, τα κόμματα και η πολιτική ζωή είναι ένα πράγμα το οποίο είναι τελείως έξω από μένα.

Με χαρακτήρισαν πολιτικά. Θέλω να το ξεκαθαρίσω απολύτως: Δεν έχω καμία σχέση με κανένα κόμμα και δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα. Αν κάποια στιγμή μπορώ να πω μια κουβέντα γιατί αισθάνθηκα ότι κάποια στιγμή έγινε κάτι σωστό, δε σημαίνει ότι στηρίζω μια ολόκληρη ιδεολογία ή κόμμα. Είπα μία σκέψη. Και ήταν ξεκάθαρο αυτό. Νομίζω ότι σε αυτό με αδίκησαν πολύ και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…