Πέφτει απόψε η αυλαία του Nomads! Ποιος θα είναι ο νικητής;

Nomads

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 φτάνει στο τέλος του, έπειτα από σχεδόν δυόμιση μήνες στον τηλεοπτικό αέρα!

Έχουν περάσει σχεδόν δυόμιση μήνες από την ημέρα που το Nomads βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Το ημερολόγιο έγραφε 2 Οκτωβρίου, όταν το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα και πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα από το τέλος.

[dfp_ads id=236982]

Το τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε απόψε. Ο μεγάλος τελικός έφτασε και άπαντες οι τηλεθεατές του Nomads περιμένουν πως και πώς να δουν ποιος θα βγει νικητής.

Τρεις παίκτες, λοιπόν, κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια και να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Ο Γιώργος Μαυρίδης, η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός είναι οι τρεις που απόψε θα δώσουν μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του επάθλου των 100.000 ευρώ.

Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, καθώς και οι τρεις παίκτες είναι από τους πιο δυνατούς που υπήρχαν από την αρχή μέσα στο παιχνίδι. Να υπενθυμίσουμε πως ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από δοκιμασίες, ενώ δεν θα υπάρξει ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Στο σημερινό και τελευταίο επεισόδιο, η τριάδα του τελικού θα βρεθεί στην αρένα, όπου θα τους περιμένουν και οι παίκτες που αποχώρησαν τελευταίοι και οι οποίοι μένουν στη βίλα.

Ποιος, άραγε, θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Nomads…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!