Πασχάλης Τσαρούχας: Η σπόντα για τον Λιάγκα και τα εύσημα στον Αρναούτογλου

«Θέλω να σου το πω από την αρχή γιατί σε παρακολουθώ...»

Η κόντρα του Πασχάλη Τσαρούχα με τον Γιώργο Λιάγκα είναι ένα καζάνι που βράζει, παρ' όλ΄ αυτά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχοντας τον καλεσμένο στην εκπομπή του, δεν θέλησε να τον ρωτήσει ευθέως για τον παρουσιαστή, μιας και θα ήθελε όπως είπε να είναι και ο Γιώργος Λιάγκας μπροστά για να απαντήσει.
«Δεν υπάρχει λόγος να δίνεις συνέχεια και σημασία σε πράγματα τα οποία δεν έχουν σημασία» είπε μονάχα ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος ωστόσο συνέχισε να μιλά, αλλά για να δώσει τα εύσημα στον Γρηγόρη…

«Αυτό που θέλω να σου πω εγώ από την αρχή, επειδή σε παρακολουθώ αν και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, είναι ότι κατά την άποψη μου, την ταπεινή μου γνώμη, είσαι ίσως η μοναδική τηλεπερσόνα η οποία μεγαλώνει υγιώς. Πετώντας υστερίες, πετώντας ανασφάλειες. Μεγαλώνεις γλυκά ρε φίλε και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο» επεσήμανε ο ηθοποιός.

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που το λες, δεν ξέρω πως να απαντήσω σε κάτι τέτοιο, αλλά επειδή είναι ωραίο να σου το λένε και άνθρωποι που αυτοσαρκάζονται και κάνουν αυτοκριτική. Νιώθω ότι είμαι σε μια τέτοια κατάσταση που κοιτάω πίσω μου και λέω πόσα λάθη έκανα και πόσα έχω ακόμα μπροστά μου να αλλάξω» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Πασχάλης Τσαρούχας συμπλήρωσε:«Το ζήτημα είναι να πετάξουμε όλοι μας όλη αυτή την υστερία, την αυτοναφορικότητα, το άγχος, την τρέλα του τίποτα.»