Πασχάλης Τερζής: «Ίσως να ξανατραγουδήσω σε κόσμο, αν…»

Τι είπε για τα όσα γράφτηκαν για την υγεία του και γιατί δεν θέλει να επιστρέψει στις πίστες;

Για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου μίλησε ο Πασχάλης Τερζής, αλλά και για τα χρόνια που έλειψε από τα μουσικά δρώμενα:«Μετά το τέλος αυτού του άλμπουμ νιώθω πιο ολοκληρωμένος σαν τραγουδιστής. Μετά από 5 χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου. Πιστεύω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Η δουλειά μου δεν μου είχε λείψει , ούτε το τραγούδι, γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα, τραγουδούσα όπου βρισκόμουν, στο καφενείο, στο σπίτι, στο δρόμο. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει επόμενο γιατί όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει. Δεν μετάνιωσα καθόλου που περίμενα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί έπρεπε να βρω αυτό που θα με συγκινήσει.»
Ο αγαπητός τραγουδιστής ρωτήθηκε ακόμα αν πρόκειται να επιστρέψει στις πίστες, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδια του καθώς η νύχτα τον κούρασε:
«Έκανα ένα δίσκο και μέχρι εδώ. Εμένα δεν είναι για να με βλέπεις, για να με ακούς είναι μόνο. Είναι καλύτερα να σταματήσεις και να φύγεις πριν σε διώξουν. Καλά κάνουν όσοι μπορούν και συνεχίζουν και τραγουδάνε μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Αν νιώσω ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να τραγουδάω στον κόσμο ίσως να το ξανακάνω. Το τραγούδι δε με κούρασε, η νύχτα με κούρασε» δήλωσε ο Πασχάλης Τερζής ο οποίος αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν για την κατάσταση της υγείας του το διάστημα της αποχής του από τα media απάντησε: «Δεν στεναχωρήθηκα για τα όσα γράφτηκαν για μένα. Εγώ ήξερα τι συμβαίνει.»