Παπανώτας κατά Σταμάτη: «Μου αρέσουν οι γυναίκες θηλυκά! Μάγκας με …ζαρτιέρες, δεν το δέχομαι»

Τι είπε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά;

Στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος κλήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να πει την γνώμη του για άτομα της ελληνικής τηλεόρασης.

Για την Σάσα Σταμάτη: «Δεν έχουμε καμία σχέση. Είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Ταξιδέψαμε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη για τον Μαραθώνιο και μου δόθηκε η ευκαιρία να την δω, να μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν είναι ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας και ότι θα μαλώναμε, άλλος άνθρωπος ο ένας κι άλλος ο άλλος. Δεν την παρακολουθώ στην τηλεόραση, δεν την παρακολούθησα ποτέ. Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες θηλυκά. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες αντράκια. Ούτε στη δουλειά, ούτε στην προσωπική ζωή. Το προφίλ που πουλάει δημοσίως τηλεοπτικά είναι λίγο… μάγκας. Μάγκας με ζαρτιέρες, δεν το δέχομαι».

Για την Φαίη Σκορδά: «Είναι πολύ γλυκό παιδί. Είναι πάρα πολύ όμορφη. Έχει ένα ταλέντο που δεν είναι λόγω γνώσης, είναι από μόνο του, είναι πηγαίο. Την αγαπώ πολύ και είναι καλό παιδί».

Για τον Γιώργο Λιάγκα: «Χειρίζεται θαρραλέα το όλο πράγμα. Λέει την άποψή του, που εγώ διαφωνώ πολλές φορές μαζί του, αλλά την λέει. Κι εγώ πιστεύω ότι δεν μπορείς να πληρώνεσαι και να τους βλέπεις όλους καλούς και όλα τέλεια και άγια. Δεν μπορεί να μην υπάρχει τίποτα στραβό μπροστά σου που να μην το βλέπεις. Αυτός ίσως παραβλέπει στραβά. Αλλά μου αρέσει που έχει το θάρρος της άποψής του».