Πάολα – Γιώργος Τσαλίκης: Απαντούν για τη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων μετά το εθνικό πένθος

Πάολα Τσαλίκης

Αντιδράσεις για τη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων λίγα 24ωρα μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Η Πάολα και ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσαν τη δική τους απάντηση από την πίστα των νυχτερινών κέντρων που εμφανίζονται, αναφορικά με τα σχόλια που ακούστηκαν για τη λειτουργία των κέντρων διασκέδασης λίγα μόλις 24ωρα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», δήλωσε η Πάολα από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fever.

Από τη δική του πλευρά, ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να τοποθετηθεί από τη σκηνή του Omega Stage, όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Γιαννιά.

«Για να περάσουμε καλά μέχρι το πρωί θέλω να σας πω δύο πολύ σύντομα και αληθινά λόγια, χωρίς να πέσουμε, εκ μέρους και του Γιώργου γιατί το συζητήσαμε. Όλοι ζήσαμε ακριβώς τα ίδια αυτές τις ημέρες. Την πίκρα τη στενοχώρια και την απογοήτευση. Όταν ήμουν στο Ρομέο έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου και το επόμενο βράδυ πήγα στο μαγαζί να δουλέψω», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν 50-60 άτομα. Γι’ αυτούς δεν είναι διασκέδαση, είναι η δουλειά τους. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Μέσα από τη μουσική έρχεται η θεραπεία. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, χωρίς να ξεχνάμε θα θεραπευτούμε μέσα από την μουσική. Καλή διασκέδαση» πρόσθεσε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή, ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Πλούταρχος έκαναν γνωστό στο κοινό τους πως οι εμφανίσεις τους αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.