Πάμε Πακέτο: Μια ιστορία υιοθεσίας που θα συγκλονίσει

Πάμε Πακέτο

Απόψε, στις 21:50, στον Alpha.

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, η Γιώτα, τα τελευταία πέντε χρόνια βλέπει τις αντοχές της να δοκιμάζονται καθημερινά. Μετά από μια εξωσωματική βρέθηκε να κυοφορεί τρίδυμα. Η περίοδος της εγκυμοσύνης έκρυβε πολλούς κινδύνους και για πολύ καιρό δεν άκουγε τους χτύπους της καρδιάς του ενός μωρού.

[dfp_ads id=236982]

Την ίδια περίοδο ο σύζυγός της, απολύθηκε από την δουλειά του και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Τα παιδιά γεννήθηκαν πρόωρα και χρειάστηκε να νοσηλευτούν για μεγάλο διάστημα. Το μεσαίο μωρό, ο Γιαννάκης, διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση. Η Γιώτα με τον άνεργο σύζυγό της, από τότε ξεκίνησαν έναν αγώνα δίχως τέλος, για το παιδί τους.

Υπήρχαν μέρες που δεν είχαν φαγητό, όμως δεν εγκατέλειπαν. Το παιδί τους μόλις πριν λίγες μέρες στάθηκε για πρώτη φορά στα πόδια του. Η Γιώτα μέσα από όλα αυτό, έμαθε την έννοια της αλληλεγγύης και της αληθινής φιλίας. Το πακέτο της, με παραλήπτρια την Πόπη, είναι ένας ύμνος στην ανθρωπιά!

Η Μαρκέλλα ταξιδεύει από το Warwick των Ηνωμένων Πολιτειών με την ελπίδα να συναντήσει την βιολογική της μητέρα. Ήταν 13 ετών όταν είδε για πρώτη φορά τα έγγραφα της υιοθεσίας της, αν και το προαισθανόταν. Η οικογένεια που μεγάλωσε είχε ακόμα δύο βιολογικά παιδιά και η ίδια ένιωθε ξένο «σώμα» ανάμεσά τους.

Η αποκάλυψη της υιοθεσίας  ήρθε να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο την τεταμένη σχέση με τους θετούς της γονείς. Η Μαρκέλλα έμαθε πως υιοθετήθηκε μέσα από μια φωτογραφία και πως η μεταφορά της στην Αμερική είχε απασχολήσει τις εφημερίδες, αφού ήταν το πρώτο παιδί από την Ευρώπη που υιοθετήθηκε στη Βοστώνη.

Σχεδόν μισό αιώνα ονειρεύεται την στιγμή που θα αγκαλιάσει για πρώτη φορά τη βιολογική της μητέρα. Σήμερα ανησυχεί μήπως είναι αργά. Άραγε πως θα αισθανθεί όταν την δει απέναντί της και μάθει πως δεν έκανε ποτέ άλλα παιδιά; Ποια είναι η τραγική ιστορία της μητέρας και κάτω από ποιες συνθήκες δόθηκε για υιοθεσία η αποστολέας;

Η συνέχεια επί της οθόνης…