Πάμε Πακέτο: 40 χρόνια επικοινωνούσαν μέσω αλληλογραφίας – Συναντήθηκαν απόψε!

Μια τηλεοπτική εκπομπή ήταν αφορμή για να ξεκινήσουν να γράφουν ο ένας στον άλλον και μία δεύτερη, το Πάμε Πακέτο για να γνωριστούν επιτέλους από κοντά!

Το πρώτο πακέτο της σεζόν είχε αποστολή να φέρει σε επαφή δύο ανθρώπους που διατηρούσαν επικοινωνία για σχεδόν 40 χρόνια, όμως δεν είχαν καταφέρει να συναντηθούν ποτέ από κοντά.

Σε μια εποχή που δεν υπήρχε το Facebook και η ανθρώπινη επικοινωνία γινόταν μέσω αλληλογραφίας, η δεκάχρονη τότε Ντίνα, στέλνει το πρώτο της γράμμα μέσω μιας εκπομπής στον συνομήλικό της Κέισι που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην Αμερική. Η αθώα παιδική αλληλογραφία με τα χρόνια εξελίχθηκε σε μια σημαντική σχέση ζωής, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που ο Κέισι έκανε πρόταση γάμου στην Ντίνα μέσω ενός γράμματος. Η πρότασή του μπορεί να έμεινε μετέωρη, μιας και μεσολάβησε μια σειρά από γεγονότα, η επικοινωνία τους όμως δεν σταμάτησε ποτέ.

Όλοι στη ζωή της Ντίνας γνωρίζουν για τον Κέισι και η οικογένειά της τον θεωρεί ισότιμο μέλος της, αφού οι φωτογραφίες του υπάρχουν παντού στο σπίτι!

Δείτε την αντίδραση των πρωταγωνιστών της ιστορίας όταν με πρωτοβουλία της αδελφής της Ντίνας γνωρίστηκαν για πρώτη φορά:

//www.youtube.com/embed/DYBYeibdS-k