«Όταν έμεινα έγκυος, μετά από 2,5 εβδομάδες είχα αίμα και…»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της τηλεπερσόνας. Έκανε 9 φορές τεχνητή γονιμοποίηση.

Η γνωστή τηλεπερσόνα και fashion expert Τrinny Woodall σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή This Morning περιέγραψε το Γολγοθά που πέρασε μέχρι να αποκτήσει τη 14χρονη κόρη της Lyla. Η 53χρονη θέλησε να αποκτήσει παιδί στα 34 της χρόνια. «Μου πήρε καιρό να συνειδητοποιήσω ότι είμαι έτοιμη να γίνω μαμά και στη συνέχεια νομίζεις ότι θα είναι απλό», ανέφερε η Trinny Woodall, αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά για εκείνη.

Έτσι ξεκίνησε μια σειρά από εξωσωματικές που έφτασαν τις 9… «Η γονιμοποίηση ήταν επιτυχής τη δεύτερη φορά, αλλά έχασα το έμβρυο και μάλιστα σε προχωρημένη κύηση. Και έπειτα αυτό συνέβη ξανά. Κάποιες φορές πίστευα ότι ήμουν έγκυος, αλλά δεν ήμουν» εξομολογείται στην εκπομπή.

«Δεν εγκατέλειψα ποτέ την προσπάθεια, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί. Όταν έμεινα έγκυος, μετά από 2,5 εβδομάδες είχα αίμα και νόμιζα ότι είχα αποβάλει ξανά». Οι γιατροί είπαν πως πιθανότατα κυοφορούσε δίδυμα και «έχασε» το ένα έμβρυο. «Άκουσα την καρδιά της και έπειτα πήγαινα για υπέρηχο κάθε εβδομάδα». Όταν απέκτησε την κόρη της ήταν εντέλει 39 ετών.