Οργισμένος ο Ιαβέρης μετά το σοκαριστικό τροχαίο: «Είμαστε ο χειρότερος λαός»!

Ιαβέρης

«Είναι θέμα παιδείας, κουλτούρας και πολιτισμού».

Η πολύνεκρη τραγωδία σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (26.02.2017) στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους και τα 4 άτομα που βρίσκονταν μέσα στα δύο αυτοκίνητα. Τραγική φιγούρα ο οδηγός του αυτοκινήτου Honda, που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του! O 41χρονος σταμάτησε σε πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες. Μέσα στο αυτοκίνητο έμειναν η 33χρονη γυναίκα και το τριών ετών αγοράκι τους. Λίγα λεπτά μετά, όμως, έγινε το μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη μητέρα, το 3χρονο παιδί και ο οδηγός της Porsche απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός του αυτοκινήτου εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά και σκοτώθηκε. Ο άτυχος πατέρας, οδηγός του Ηonda Civic άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο από τη σύγκρουση και βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει την οικογένειά του. Τα δυο αυτοκίνητα είχαν διαλυθεί και παραδοθεί στις φλόγες…

Τα αίτια του απίστευτου τροχαίου διερευνώνται, ώστε να διαπιστωθεί πως η Porsche μπήκε με τέτοια ταχύτητα και εμφανή την απώλεια ελέγχου της από τον οδηγό, στην ζώνη στάθμευσης. Στην εκπομπή La Biri Biri μίλησε σχετικά ο Τάσος Ιαβέρης και κατέθεσε τη δική του άποψη για την οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα. Μάλιστα, οργισμένος από τον τρόπο που οδηγούμε στην Ελλάδα, κατέληξε: «Είναι θέμα παιδείας, κουλτούρας και πολιτισμού. Ο πολιτισμός ενός λαού αποδεικνύεται στον δρόμο. Είμαστε ο χειρότερος λαός»!