Οι Ράδιο Αρβύλα έκλεισαν δέκα χρόνια και έρχονται εκτάκτως το Σάββατο!

Ράδιο Αρβύλα

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για την έκτακτη εκπομπή του Σαββάτου. Τι ζήτησε από τον κόσμο;

Οι Ράδιο Αρβύλα έκλεισαν δέκα χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα. Δέκα χρόνια δημιουργίας και ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα της Θεσσαλονίκης έρχονται αυτό το Σάββατο με μια έκτακτη ζωντανή εκπομπή στον ΑΝΤ1.

[dfp_ads id=236982]

«Μιας που το λέτε ότι συγκινηθήκατε θέλουμε να σας πούμε το εξής. Αυτή την περίοδο… συγκεκριμένα 14 Απριλίου του 2008 ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα. Κλείσαμε 10 χρόνια Ράδιο Αρβύλα. Είναι πραγματικά απίστευτο πότε πέρασαν αυτά τα 10 χρόνια. Νομίζω πως και εσείς το ίδιο σκέφτεστε, πόσο απίστευτο είναι και πόσο γρήγορα έφυγαν αυτά τα δέκα χρόνια. Είπαμε να μην το αφήσουμε έτσι, οπότε πήραμε μία απόφαση λίγο αυθόρμητη. Ξέρετε ότι η τηλεόραση είναι ένα σπορ που οι αυθόρμητες αποφάσεις δεν συνηθίζονται, αλλά στην περίπτωση μας ξέρετε ότι πολλές φορές αυτό έχει συμβεί. Θα συμβεί μια φορά ακόμα.

Συνεννοηθήκαμε με το κανάλι να βγούμε στον αέρα και να κάνουμε μια επετειακή εκπομπή Ράδιο Αρβύλα για τα δέκα χρόνια γεμάτη αναμνήσεις, με πράγματα που θα θυμηθούμε από όλα αυτά τα δέκα χρόνια. Θα την κάνουμε αυτό το Σάββατο στις 22:15-22:20 θα είμαστε στον αέρα ολοζώντανα και θέλουμε να μας βοηθήσετε. Είναι τόσα πολλά όλα αυτά που έχουν γίνει αυτά τα δέκα χρόνια που είναι πολύ δύσκολο να ανατρέξουμε σε όλο το αρχείο, αν και θα το κάνουμε τις υπόλοιπες μέρες. Θέλουμε να μας στείλετε τι θυμάστε περισσότερο από το Ράδιο Αρβύλα. Ποια στιγμή, ποιο βίντεο, ποιον καλλιτέχνη που τραγούδησε, ή τις καλύτερες στιγμές από μορφές του Ράδιο Αρβύλα» ανέφερε συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!