Οι δύσκολες στιγμές της Ευγενίας Μανωλίδου: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 14 ετών και η μητέρα μου…»

Ευγενία Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου εξομολογήθηκε για τα παιδικά της χρόνια.

Καλεσμένη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου, μίλησε στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» για τα παιδικά της χρόνια που πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, το οποίο ήταν και  ένας από τους λόγους που έφυγε νωρίς από το σπίτι.

[dfp_ads id=236982]

«Ήμουν δύσκολο παιδί. Ήμουν πάρα πολύ ζωηρή. Ήμουν καλή μαθήτρια, διάβαζα, είχα το πρόγραμμα μου σε όλα αυτά, αλλά εντάξει από μια ηλικία και μετά εκεί στα 14 – 15 ήθελα και να βγαίνω, ήθελα και να αργώ, υπήρχαν πάρα πολλές προστριβές στο σπίτι μου γιατί ήμασταν μια οικογένεια πάρα πολύ συντηρητική και εξακολουθούμε. Αυτό μου γύρισε ανάποδα. Δηλαδή εγώ έβγαζα αντιδράσεις πάρα πολλές, υπήρχαν πολλές εντάσεις. Ήταν και ένας από τους λόγους που έφυγα και πολύ νωρίς από το σπίτι, γιατί ήταν πολλά μαζεμένα.

Εμείς μεγαλώσαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες γιατί εμένα ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 14 ετών, οπότε κλήθηκε η μητέρα μου να αναλάβει και τα δύο παιδιά παράλληλα με τη δουλειά της και χωρίς καμία άλλη βοήθεια. Οπότε τα πράγματα ήταν πολύ σκληρά, πολύ έντονα και πολλές φορές για εμάς ήταν δυσνόητα. Βεβαίως αργότερα μεγάλωσα, έκανα παιδιά, κατάλαβα. Αλλά εκείνο το διάστημα για εμένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο» εκμυστηρεύτηκε η Ευγενία Μανωλίδου.