Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γιώργου Λιάγκα είναι «εκρηκτικοί»!

Late night διάθεση με πολλές αποκαλύψεις από τους καλεσμένους...

Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 24.00, στο Late Night, o Γιώργος Λιάγκας, αφού «ξετινάξει» για ακόμη μια φορά την επικαιρότητα, με το δικό του μοναδικό τρόπο, υποδέχεται την πρώτη του καλεσμένη, Μαρία Σολωμού!

Μιλά στον Γιώργο Λιάγκα για τα επαγγελματικά της σχέδια και με άκρως εξομολογητική διάθεση μοιράζεται μαζί μας, άγνωστες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι μέχρι τα 13 της χρόνια, οι φίλοι της την φώναζαν Βαγγέλη καθώς από αυτή την ηλικία και μετά άρχισε να αισθάνεται κορίτσι. Παραδέχεται τί τη γοητεύει και τί όχι σε έναν άνδρα. Μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, αποκαλύπτει τι τους ενώνει και είναι μαζί 8 χρόνια και αν θα τον ακολουθήσει στο εξωτερικό.

Ακόμη, παραδέχεται τί την έκανε να χωρίσει με τον Μάριο Αθανασίου, αλλά και για το πώς το ανακοίνωσαν στο παιδί τους.

Δεν φοβάται να παραδεχθεί σε ποια ηλικία είχε την πρώτη της ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή και εξομολογείται πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το σεξ στη σχέση της όσο και στη ζωή της.

Mαζί μας στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο πλατό, το γραπτό μήνυμα της πρότασης συνεργασίας που του έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας το καλοκαίρι και αναλύουν τους λόγους που αυτή η συνεργασία δεν ευοδώθηκε, παρά τα όσα είχαν γραφτεί.

Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την απομάκρυνσή του από το προηγούμενο κανάλι και μας αποκαλύπτει ότι θέλει να κάνει στροφή στη ψυχαγωγία.

Ακόμη: Μιλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, Ντάνο, κρίνοντάς τον για τις κινήσεις του και φυσικά για το ποιό μπορεί να είναι το μέλλον του στη τηλεόραση.

Σε άλλα νέα… ο δικός μας «Ηλίας Ψινάκης», Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον δικό του τρόπο κρίνει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη και Νικολέττα Ράλλη δείχνουν βιντεάκια, κάνουν σκετς και μας τρελαίνουν με τα «νούμερά» τους.

Και φυσικά στην ειδική ενότητα, «Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναλαμβάνει και πάλι δράση! Συνομιλεί με τη Μαρία Σολωμού και σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέχεια είναι άκρως απολαυστική!