Ο Σωτήρης Καλυβάτσης εύχεται στον Αντώνη Κανάκη!

Σωτήρης Καλυβάτσης

Τι λέει ο ίδιος για την προσωπική του ζωή;

[dfp_ads id=236982]

Η κάμερα του Αποκαλυπτικά συνάντησε τον Σωτήρη Καλυβάτση και η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να μην τον ρωτήσει για τα χαρμόσυνα στην ζωή του Αντώνη Κανάκη. Τον πήρε τηλέφωνο να του ευχηθεί; «Τις στέλνω μέσα από την εκπομπή σας τις ευχές.» είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης… «Συγχαρητήρια, εις ανώτερα. Να είναι γερός και αυτός και η σύζυγος του και να χαίρονται το παιδάκι τους και την οικογένεια τους.»

Αντώνης Κανάκης: Κινηματογραφική έξοδος από το μαιευτήριο

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει ο ίδιος οικογένεια, ο Σωτήρς Καλυβάτσης δηλώνει μικρός ακόμα και πως κάτι τέτοιο δεν είναι στις προτεραιότητες του.

«Είμαι μικρός ακόμα για να γίνω πατέρας. Θα ωριμάσω κάποια στιγμή και αν έρθει εκείνη η ώρα και έχω κι εγώ αυτή την τύχη, μπορεί να αποκτήσω κι εγώ κάποτε ένα παιδάκι. Δεν είναι μια προτεραιότητα μου. Δεν είναι κάτι που αποκλείω, απλά εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος, όπως επίσης έχω αναφέρει ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν οικογένεια, ούτε είναι όλοι οι άνθρωποι για να ζούνε μόνοι τους. Η μοναξιά δεν είναι πολύ ευχάριστο πράγμα. Να θες να κάνεις παρέα και να μη σου κάνει κανένας, αυτό είναι μοναξιά, να απομείνεις μόνος σου. Η μοναχικότητα όμως είναι μια επιλογή η οποία είναι μέσα στις επιλογές μου και ζω κατά αυτό τον τρόπο.»