Ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει για τα παρασκήνια! «Με το που κλείνουν οι κάμερες…»

σεφ

«Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή η σχέση μου με την Μενεγάκη».

Ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, Πέτρος Συρίγος μίλησε στο Φτιάξε καφέ να στα πω για το πως βρέθηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, αλλά και το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. «Δεν μπαίνεις έτσι άνετα μέσα στην εκπομπή. Περνάς από διάφορα κάστινγκ Δηλαδή θα σε δοκιμάσουν, θα δούνε τις συνταγές σου, θα δοκιμάσει η Ελένη, η οποία ξέρει πάρα πολύ καλά από φαγητό, για αυτό σου λέω δεν περνάς τόσο απλά. Γενικά κάναμε κάποια κάστινγκ, κάποιες δοκιμές και πέρασα. Η Ελένη στις γεύσεις δεν πιάνεται. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά από φαγητό και εγώ τις έκανα σπιτικά φαγητά. Δεν έκανα ούτε γκουρμέ, ούτε ιδιαίτερες γεύσεις, αυτά που θέλει μια νοικοκυρά να δει και θεωρώ ότι έπιασε» αναφέρει ο ίδιος.

[dfp_ads id=236982]

«Η σχέση μου με την Ελένη είναι πάρα πολύ καλή, δεν περίμενα να είναι τόσο καλή, από την αρχή, από την πρώτη στιγμή που την είδα ήταν τόσο φιλική μαζί μου, ένιωσα σαν να με αγκάλιασε. Όλη η ομάδα της εκπομπής. Εγώ είμαι τόσο φρέσκος σε όλο αυτό που δεν μπορώ να έχω άποψη για τα νούμερα, αν κάνει καλά νούμερα ή δεν κάνει. Δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια. Εγώ απλά βρίσκομαι εκεί την ώρα που είναι να βγω και περνάω πάρα πολύ ωραία.

Η Ελένη δεν μας μεταδίδει άγχος για τα νούμερα. Με το που κλείνουν οι κάμερες και πάμε σε διάλειμμα, εκεί είναι που μας δίνει «ενέσεις» και περνάμε πάρα πολύ όμορφα», λέει ο Πέτρος Συρίγος.