Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη αποκαλύπτει για την κόντρα του παρουσιαστή με τον Γιώργο Μαυρίδη

Σάκης Τανιμανίδης

Τι λέει για το Survivor και την Χριστίνα Μπόμπα;

Ο Στέφανος Τανιμανίδης ήταν ένας πραγματικός χείμαρρος στην επικοινωνία του με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη δήλωσε περήφανος για τις αρχές του γιου του και αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής έχει πλήρη επίγνωση και της ευθύνης που φέρει αυτή η επιτυχία του Survivor. Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα στην Χριστίνα Μπόμπα, λέγοντας πως εκτός από μια όμορφη κοπέλα, είναι και ένα εξαιρετικό πλάσμα και ο Σάκης είναι πολύ τυχερός που την έχει στη ζωή του.

[dfp_ads id=236982]

Τέλος, ο Στέφανος Τανιμανίδης αναφέρθηκε στη φιλική σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και την κόντρα τους μετά το τέλος του World Party. Ο ίδιος θεωρεί τον Γιώργο Μαυρίδη έναν εκπληκτικό καλλιτέχνη και ζωγράφο και μίλησε για την επαγγελματική κυρίως σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και τις διαφορετικές τους πορείες…

«Όταν έστησε την εταιρεία του ο Σάκης έβαλε μια αγγελία και είχαν έρθει 200 άτομα και επέλεξε τον Γιώργο ο οποίος ήταν νομίζω φοιτητής τότε, μέσα στο concept που ετοίμασε ήταν και αυτό του World Party. Αυτό δεν αλλάζει ότι ο Γιώργος έχει αυτό το ταλέντο, είναι ακριβώς το αντίθετο του Σάκη, ένα παιδί πιο αλάνι, αλλιώς μεγάλωσε ο ένας, αλλιώς μεγάλωσε ο άλλος, «έδεσαν» πάρα πολύ ωραία. Κι όταν ο Σάκης είχε πει ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος και θα δω, κατεβαίνω στην Αθήνα, πάμε να κάνουμε κάτι άλλο, για κάποιους λόγους ο Γιώργος που δεν το ξέρω θέλησε να κάνει τις δηλώσεις κι όλα αυτά».

Δεν αλλάζει ούτε η αγάπη μου στον Γιωργάκη, ούτε ο θαυμασμός μου για το ταλέντο του, ούτε και μπορώ να κρίνω. Είναι άξιος για το πως μεγάλωσε κάτω από αυτές τις συνθήκες και έχει αυτές τις ευαισθησίες και απέχει από όλα αυτά που θα μπορούσε να έχει μπλέξει. Είναι άξιος κάθε επαίνου. Τώρα ανταγωνιστικά, αν θέλησε να κάνει κάτι αυτόνομο, εντάξει δεν είναι κακό αυτό» είπε ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, αναφορικά με τον Γιώργο Μαυρίδη.