Ο Πάνος Μουζουράκης μιλά για τις παπαράτσι φωτογραφίες

Τι είπε για τον Σάκη Μπουλά;

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στο Όλα Καλά για τη συμμετοχή του στο σχήμα που ήταν ο Σάκης Μπουλάς αλλά και πως αντιμετωπίζει τις φωτογραφίες των παπαράτσι…

«Ποιο είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα… σκοτώνεις άπειρες ώρες από το κεφάλι σου πάνω από μία κόλλα χαρτί για να γράψεις ένα στίχο και για να παράξεις ένα έργο και να ξοδεύεις τα λεφτά σου για να κάνεις μια δικιά σου παραγωγή, ένα δικό σου δίσκο ή να ιδρώνεις στις πρόβες για να ανεβάσεις ένα έργο και γίνεται πιο σημαντική η μία στιγμή σου που ησουν στο Mall και ψώνιζες. Συγκρούεται με την τέχνη σου. Δεν είναι σε φάση «δε θέλω την κλειδαρότρυπα». Αν και για να γίνεται σημαίνει ότι αφορά κόσμο, άρα για να τον αφορά σημαίνει ότι έχουμε κάποιο πολιτιστικό πρόβλημα.

Κάποια στιγμή έκανα μια συναυλία στη Μύκονο, όπου ήμουν μέσα στο θέατρο την ώρα του soundcheck, έτρωγα κι ένα σουβλάκι νομίζω κι ενώ υπήρχαν γύρω γύρω αφίσες ότι παίζουμε εκεί, τραβήχτηκε μια φωτογραφία έν αγνοία μου, την οποία την είδα μετά σε ένα περιοδικό, το οποίο δεν ανέφερε καθόλου για ποιο λόγο, ήταν μισοσέλιδο και ακριβώς από πάνω ήταν η συναυλάι του Σάκη για την περιοδεία που έκανε εκείνο τον καιρό» είπε ο τραγουδοποιός εξηγώντας τι εννοεί ότι «συγκρούεται με την τέχνη του.

Δείτε όσα είπε για τον Σάκη Μπουλά και για την πρόταση να συμμετάσχει στο σχήμα: