Ο νικητής της εβδομάδας στο “Blind Taste”

Οι επόμενοι παίκτες!

H 40χρονη Έλενα Λοϊσίου, είναι η νικήτρια της 26ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Η Έλενα είναι μητέρα 2 αγοριών και συγγραφέας. Ζει μέσα στη φύση στα προάστια της Αθήνας και είναι άνθρωπος με πολλές καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Κατάφερε να κερδίσει την πρώτη της εβδομάδα στο παιχνίδι, θα καταφέρει να διπλασιάσει τις νίκες της;

Τη Δευτέρα 2 Μαϊου, η Έλενα, θα γνωρίσει τους νέους παίκτες.

Οι νέοι παίκτες:

η Διονυσία Καναβού, 22 ετών, έχει τελειώσει Σχολή Μαγειρικής και δουλεύει τη θερινή σεζόν ως μαγείρισσα σε εστιατόριο στην Κάρπαθο. Θέλει να αποδείξει ότι οι επαγγελματίες μπορούν να τα καταφέρουν στο Blind Taste! Θα βγει νικήτρια;

ο Σάκης Βαϊάκης, 24 ετών, σπούδασε μαγειρική αλλά δεν έχει δουλέψει ποτέ σε επαγγελματική κουζίνα. Διατηρεί ένα περίπτερο στον Νέο Κόσμο και στον ελεύθερό του χρόνο παίζει bowling και βέβαια μαγειρεύει.

η Λουλιέτα Χότζα, 46 ετών, έχει καταγωγή από την Αλβανία και είναι πρώην επαγγελματίας αθλήτρια μπάσκετ. Παντρεμένη πλέον, ασχολείται αρκετά με τη γυμναστική και τη μαγειρική και ως αθλήτρια μπαίνει στο παιχνίδι γεμάτη ανταγωνισμό.