Ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει τον Στέλιο Χανταμπάκη ενώ βρίσκεται πίσω του!

Μάρκος Σεφερλής

Ο Στέλιος Χανταμπάκης παρακολούθησε την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή όπου σατιρίζει και τον ίδιο στο Survivor!

Τα πιο καυτά ερωτήματα της χρονιάς γύρω από το …Survivor βρίσκουν τις πιο δροσιστικές απαντήσεις, αυτό το καλοκαίρι στο τροπικό – φέτος – Δελφινάριο από τον Μάρκο Σεφερλή και τους υπόλοιπους «μαχητές» της διασκέδασης. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ, όπου αύριο κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη, ο Μάρκος Σεφερλής είχε αναφερθεί στον παρουσιαστή. Συγκεκριμένα,  στην πρόταση του Στέλιου Χανταμπάκη, όταν ετοίμαζε την παράσταση του ο ηθοποιός, να τον παρουσιάσει ως φίδι, λόγω του σχολιασμού που είχε δεχτεί ο παρουσιαστής κυρίως μέσω των social media.

Ο Μάρκος Σεφερλής το έκανε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, μεταφερόμενος στον Άγιο Δομίνικο και μιλώντας στο… φίδι, μόνο που αυτή η φορά ήταν ξεχωριστή. Γιατί; Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε στο κοινό μαζί με την σύζυγο του Όλγα Πηλιάκη για να παρακολουθήσει την παράσταση.

[dfp_ads id=236982]

«Βγάλε την κουκούλα, βγάλε το καπέλο να σε αποθεώσει ο κόσμος. Έτσι θα κάτσεις όλο το βράδυ;» έλεγε απευθυνόμενος στον Στέλιο Χανταμπάκη ο ηθοποιός. «Μια χαρά παιδί είναι. Εδώ είναι η αλήθεια. Βλέπεις την αγάπη του κόσμου. Όλα τα άλλα ξέρεις ακριβώς πως γίνονται και για ποιο λόγο γίνονται» συνέχισε από σκηνής ο Μάρκος Σεφερλής καθώς ο κόσμος χειροκροτούσε και τους δύο.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!